Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cazare Bucuresti
Cazare

Cazare Bucuresti la preturi mici si confort maxim numai prin Hotel Yesterday

Hotel Yesterday este unul dintre acele locuri de cazare Bucuresti in care te simti ca acasa, chiar daca de fapt stai intr-un hotel de trei stele. Astfel, este vorba de o locatie moderna, cu 60 de camere dotate cu toate facilitatile necesare, alaturi de un restaurant extrem de elegant si de rafinat. Mai mult de atat, camerele sunt extrem de mari, lucru care le face sa para aerisite, fiind decorate si mobilate cu mult bun gust si atentie. In acelasi timp, culorile calde confera intregii atmosferi un aer primitor si relaxant.

Facilitati inedite pe care o cazare Bucuresti la Hotel Yesterday le aduce

Clientii hotelului Yesterday sunt tratati regeste, astfel incat fiecare persoana care pleaca de aici sa se intoarca de fiecare data. Astfel, privind dotarile, fiecare camera beneficiaza de un sistem de climatizare, alaturi de internet wireless si de televizor LCD HD. Mai mult de atat, toate incaperile dispun de grup sanitar cu cabina de dus, alaturi de uscator de par si minibar mereu plin cu cele mai bune produse. De asemenea, dispune de parcare subterana privata, alaturi de o sala de conferinta cu proiector si un sistem de bruiaj GSM astfel incat telefoanele sa nu suna in timpul sedintelor si sesiunilor de discutie. In privinta restaurantului, acesta este unul care dispune de o serie de delicatese inedite, facand orice cazare Bucuresti mai frumoasa si mai interesanta. Astfel, masa poate fi servita intr-un local cu 200 de locuri, care beneficiaza de asemenea de un salon de festivitati pentru 100 de locuri si o terasa spatioasa pe timp de vara.

De ce Hotel Yesterday este locul in care te intorci cu drag

Initial Yesterday a fost unul dintre cele mai apreciate restaurante din anii 2000, fiind infiintat in apropierea parcului IOR din Bucuresti. Ulterior, acesta si-a schimbat adresa si a devenit un hotel de trei stele primitor care ofera cazare Bucuresti la cele mai inalte standarde de confort, concomitent cu o serie de preturi corecte si decente, pentru orice buzunar. Fie ca este vorba de turisti dornici sa viziteze acest oras minunat sau de oameni de afaceri care au mult de munca si doresc liniste si odihna, amplasarea hotelului Yesterday ofera o serie de caracteristici perfecte. Astfel, se afla la cateva minute de mers cu masina de centru, intr-o zona speciala. Conceptul de „Yesterday” se refera la un ambient deosebit care face pe fiecare sa se simta ca acasa si sa revina deoarece „ieri” s-a simtit foarte bine. Mai mult, acest amplasament ofera o echipa profesionista, gata sa intampine pe fiecare cu un zambet cald. In acelasi timp, personalul hotelului aduce la lumina o inclinatie spre client, astfel incat sa il faca pe acesta sa se simta ca acasa. Sa alegi cea mai buna cazare Bucuresti nu este dificil atunci cand hotelul Yesterday dispune de camere libere. Fiecare persoana care trece pragul acestui loc cu adevarat inedit se va intoarce de fiecare data sa se mai bucure atat de o mancare desavarsita, cat si de o camera spatioasa si curata.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *