Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

avocat arbitraj
Servicii

Sora & Asociatii, deoarece alegerea unui avocat arbitraj profesionist poate face diferenta

Firma de avocatura Sora & Asociatii pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de profesionisti pentru fiecare domeniu juridic in parte. De la cel mai bun avocat arbitraj, pana la avocati recuperare creante, fiecare in parte cunoaste o anumita arie de activitate, motiv pentru care isi poate desavarsi cunostintele si isi poate baza recomandarile pe experientele favorabile din trecut. Mai mult, aceasta firma ofera o serie variata de planuri de tarifare, atat pe ora, cat si printr-un abonament lunar, in functie de preferintele si nevoile fiecaruia in parte.

Cum sa alegi un avocat arbitraj de exceptie

Sora & Asociatii reuseste de ani de zile sa vina in ajutorul societatilor si clientilor persoane fizice intr-o gama variata de cazuri si probleme legale. Astfel, de la situatii din aria dreptului comercial, civil, a muncii sau chiar dispute de afaceri, proprietate intelectuala ori cazuri imobiliare, alaturi de incuviintari ale executarii silite bazate pe hotarari judecatoresti ori arbitrale, romanesti sau din alte tari, avocatii acestei firme beneficiaza de experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit, intr-un mod favorabil, orice problema. Orice avocat arbitraj al acestei firme este instruit cu precizie in zona tehnicii si procedurilor disputelor comerciale, fie ca acestea se desfasoara in fata instantelor judecatoresti sau prin mijloace alternative, cum ar fi arbitrajul sau medierea. De multe ori, un avocat cu experienta va putea solutiona un caz inainte ca acesta sa ajunga in instanta. Cu toate acestea, orice avocat arbitraj poate reprezenta un client atat in fata International Court of Arbitration conform regulilor International Chamber of Commerce Paris, cat si in fata DAB (Dispute Adjudication Board) sau a Curtii de Arbitraj Comercial International din Bucuresti. Mai mult, toate cazurile de arbitraj pot fi desfasurate atat in romana, cat si in engleza, franceza sau italiana.

Servicii oferite de un avocat arbitraj sub egida Sora & Asociatii

Orice avocat arbitraj oferit de Sora & Asociatii poate ajuta un client sa formuleze actiunile arbitrale, cat si sa se apere sau sa depuna anumite cereri reconventionale astfel incat sa i se faca dreptate. Mai mult, un avocat specializat va putea reprezenta clientul in fiecare faza a procedurii arbitrale in parte, cat si ulterior, in cadrul procedurii Actiunii in anulare ce se poate derula in fata Curtii de Apel competente. Mai mult de atat, atunci cand vine vorba de onorariu, acesta se achita initial la preluarea dosarului, concomitent cu un onorariu de succes, platibil doar in momentul in care se obtin despagubiri de la asigurator. In acest mod, Sora & Asociatii doreste sa ajute orice client si sa imparta cu acesta riscul, devenind in acest mod un partener de incredere care se afla aproape in orice moment.
Sora & Asociatii, compania care vine in sprijinul tuturor
De ani de zile, compania Sora & Asociatii a reusit sa aduca la lumina o serie de practici oneste, profesionale, care s-au bazat doar pe cunostinte vaste in domeniul arbitrajului, concomitent cu o experienta de invidiat. Orice avocat arbitraj al acestei firme dispune de increderea de care este nevoie pentru a castiga orice caz.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *