Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Centralele Liepsnele reprezinta cea mai buna solutie in materie de confort, economie si caldura!

Daca sunteti in cautarea unei metode mult mai practice si economice in vederea obtinerii nivelului perfect de confort si caldura in locuinta dvs., atunci trebuie sa va indreptati atentia catre centralele Liepsnele. Acestea folosesc combustibil solid cu ardere clasica, lemnele, care sunt mult mai ieftine decat alte tipuri de combustibili, iar temperatura ambientala se pastreaza la un nivel optim cat mai mult timp. Centralele Liepsnele oferite de catre compania Casaterm Prim Construct sunt fiabile, rezistente in timp, au o durata de viata indelungata, si sunt si foarte eficiente, costul investitiei fiind unul extrem de avantajos.

Avantaje centrale Liepsnele comercializate de catre Casaterm Prim Construct

            Inovatie, fiabilitate, randament, consum minim de combustibil, garantie extinsa, durata mare de viata –acestea sunt doar cateva din avantajele achizitionarii unei centrale Liepsnele. Stiati ca este suficienta o singura sarja de lemn sau de brichete de rumegus pentru ca centralele Liepsnele sa arda pana la 30 de ore, iar daca va decideti sa folositi carbune, timpul de ardere se prelungeste pana la 3-5 zile? Stiati ca centralele Liepsnele au o ardere neintrerupta, prezentand o eficacitate de pana la 95 la suta? De asemenea, acestea au si o constructie simpla, se monteaza usor si sunt simplu de folosit si de intretinut. Cu alte cuvinte, centralele Liepsnele sunt perfecte pentru a fi utilizate oriunde, cu aceleasi rezultate.

Centralele Liepsnele au capacitati ce variaza intre 10 pana la 40 kw, acoperind zone de pana la 400 de metri patrati. De asemenea, centralele Liepsnele se potrivesc atat caselor mari, cu spatii generoase, cat si cabanutelor mai mici sau locuintelor modeste. Centralele Liepsnele nu permit formarea de condens si acumularea de gudron, aspecte foarte importante, mai ales daca in locuinta exista copii mici, batrani, bolnavi sau animale de companie. Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia si dvs. de aceste produse revolutionare, centralele Liepsnele? Este suficient sa consultati oferta companiei Casaterm Prim Construct si veti beneficia nu numai de cinci ani de garantie, ci si de transport gratuit. Centralele Liepsnele au si un design compact si robust, mentinand insa caldura pe perioade indelungate de timp. La un calcul scurt, va veti convinge de eficacitatea centralelor Liepsnele si de eficienta acestora, fiind o metoda extrem de sigura de incalzire. Viata membrilor familiei dvs. nu va fi pusa in pericol nicio clipa, iar caldura se va distribui in toata casa, in mod uniform, pentru o atmosfera calda, placuta si primitoare. Nu uitati de faptul ca centralele Liepsnele sunt special concepute pentru camerele in care exista deja un sistem de incalzire prin pardoseala, un boiler de incalzire a apei, sau un calorifer.

Casaterm Prim Construct va ofera centrale Liepsnele la cele mai bune preturi

Deveniti clientul companiei Casaterm Prim Construct si nu veti regreta! Toate locuintele vor fi incalzite intr-un mod placut, ieftin si modern, cu ajutorul centralelor Liepsnele. Beneficiati de servicii gratuite de transport, de discounturi generoase si de o functionare ireprosabile pe o perioada indelungata, cu minime investitii!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *