Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Termopol, expertul de care aveti nevoie pentru o lucrare de izolatie fonica poliuretan!

Descoperit in 1937, poliuretanul a inceput sa fie folosit abia in anii ’50, cand au aparut si masinile/tehnologiile capabile sa il proceseze. Astazi este un material din ce in ce mai utilizat datorita beneficiilor sale, nu numai in constructii (izolatie fonica poliuretan, impermeabilizare fatade, izolatie acoperisuri, izolatie ignifuga,  izolatie termica), ci intr-o gama variata de aplicatii care fac parte din viata noastra: umplutura pentru saltele si canapele, talpi de pantofi sport, vopsele si lacuri, ferestre, inginerie medicala, inginerie aerospatiala, industria de racire, etc.

                    Avantaje izolatie fonica poliuretan

          Indiferent ca este vorba despre constructii civile sau industriale, optiunea pentru izolatie fonica poliuretan deriva din beneficiile materialului de baza.

Potrivit Agentiei Internationale pentru Cercetare a Cancerului, poliuretanul este un produs total inofensiv, neclasificabil din punct de vedere al caracterului cancerigen pentru om. Siguranta acestuia este garantata si de multitudinea de utilizari in diverse domenii, numeroase elemente de poliuretan intrand in contact direct cu corpul uman: talpi pentru incaltaminte, saltele, jucarii, proteze, material chirurgical.

In plus, este un material reciclabil, ceea ce presupune atat avantaje economice, cat si de mediu. In constructii, actioneaza foarte eficient ca amortizor de vibratii, ajutand la elimimarea rezonantelor.

                    Despre izolatie fonica poliuretan

Spuma de poliuretan este un produs bicomponent, compus din celule inchise, usor, cu densitate scazuta. Reactioneaza in doar cateva secunde de la aplicare si are capacitatea de consolidare a suprafetelor pe care se pulverizeaza. Datorita consistentei, spuma este rezistenta la foc si nu intretinerea arderea. Se poate folosi ca izolatie termica, fonica sau hidroizolatie.

          O lucrare de izolatie fonica poliuretan se realizeaza in combinatie cu alte materiale de constructie, in scopul realizarii unui strat continuu etans, avand rolul de a reduce propagarea sunetelor si de a amortiza vibratiile. Singur, poliuretanul pulverizat nu poate asigura izolatia fonica dorita, chiar si in urma exapandarii, fapt care necesita combinarea cu caramida aparenta, placa de gips carton si tencuiala.

Izolatie fonica pentru pereti – se foloseste spuma poliuretanica de mare densitate, eficienta impotriva transmisiei zgomotului dintre doua medii. Larga utilizare in izolatia cluburilor, salilor de cinema, restaurantelor, camerelor de hotel, halelor de productie, apartamentelor, caselor.

Izolatie fonica pentru plafoane – este recomandata membrana sintetica, vascoelastica, de inalta densitate, bazata pe polimeri ce asigura niveluri exceptionale de izolare fonica in cadrul constructiilor traditionale, afectand insesizabil grosimea peretilor, acoperisurilor, tavanelor.

Izolatie pentru pardoseli – se poate realiza atat izolatie fonica cat si termica intre etaje, in special in cazul hotelurilor, apartamentelor, cabanelor de lemn, birourilor.

                    Termopol – expert in izolatie fonica poliuretan

          Daca doriti sa realizati o lucrare de izolatie fonica poliuretan, compania Termopol, din Buzau, este, cu siguranta, expertul de care aveti nevoie. Aceasta are ca obiect de activitate executarea lucrarilor de orice fel cu ajutorul spumei poliuretanice, dispunand de specialisti in domeniu. Pe langa mana de lucru instruita (poliuretanul reprezinta un material produs la fata locului, direct pe lucrarea care necesita interventii), reprezentantii firmei va vor furniza informatii referitoare la proprietatile materialelor folosite – influenta asupra sanatatii, aderenta, durabilitate, rezistenta mecanica, stabilitate echimica, etc. Toate informatiile de care aveti nevoie sunt disponibile pe site-ul www.termopol.ro, iar contactul se poate realiza telefonic (0766.521.671/0748.883.999) sau prin email – office@poliuretansolutions.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *