Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Transport mobila intern si international cu MoveOut!

Pentru transportul pieselor de mobilier in cadrul proceselor de mutare si nu numai, ai nevoie de un specialist in domeniu care sa-ti asigure toate resursele necesare desfasurarii acestei operatiuni, cele mai bune conditii si implicit garantia integritatii bunurilor transportate. Oricand ai nevoie de transport mobila, fie ca vorbim de cel intern sau international, intotdeauna te poti increde in compania MoveOut a carei echipa calificata este pregatita intotdeauna sa iti vina in ajutor cu servicii de top si solutii personalizate.

Transport mobila pe plaiurile mioritice

Serviciile de transport mobila efectuate pe plan intern presupun deplasarea oricarui tip de mobilier (din lemn masiv, pal sau alte esente si materiale), dintr-un punct in altul, pe teritoriul tarii.

Cu sediul in capitala, MoveOut asigura transport mobila intern atat pe plan local (din Bucuresti in Bucuresti sau zonele limitrofe), cat si din capitala in alt judet si invers. Aceste servicii fac parte din solutiile oferite in domeniul relocarilor de locuinte si firme.

Transport mobila in afara granitelor

Pe langa transport mobila intern, toti cei interesati pot solicita ajutorul MoveOut si pentru servicii de acest gen pe plan international.

Fie ca vorbim de locatii aflate pe batranul continent european sau zone precum Asia sau America, MoveOut se angajeaza sa transporte bunurile de aceasta natura in conditii optime de siguranta, oriunde in lume.

Resurse pentru transport mobila

Pentru ca serviciile oferite sa se ridice la cele mai inalte standarde, in primul rand este nevoie de o echipare corespunzatoare din punct de vedere logistic.

Compania MoveOut sta la dispozitia clientilor sai cu autovehicule autorizate precum dube si camioane cu capacitati de 3.5, respectiv 7.5 tone, dar si cu tiruri in cazuri ce presupun transportarea unei cantitati considerabile de mobilier.

Pe langa resursele materiale, compania din Bucuresti dispune si de personal calificat, si anume soferi cu experienta in condus si multe ore in fata volanului, persoane responsabile ce cunosc si respecta intru-totul regulile de circulatie, si care aleg intotdeauna cele mai bune rute pentru transportul mobilei in cel mai scurt timp. Pentru transport mobila international se pun la dispozitie 2 soferi.

Transport mobila in regim de grupaj

Pentru persoanele care nu isi permit un transport mobila individual din pricina costurilor, MoveOut vine cu o alternativa viabila: transport mobila in regim de grupaj. Ce inseamna acest lucru? Inseamna combinarea mai multor marfuri de aceeasi natura (in cazul de fata, piese de mobilier sau alte bunuri asemanatoare) apartinand unor clienti diferiti, dar care au aceeasi destinatie.

Insa, de mentionat este ca daca transportul dumneavoastra necesita rapiditate in efectuare, aceasta solutie nu este cea mai potrivita intrucat organizarea acestor tipuri de transporturi dureaza pana cand se aduna o cantitate minima de marfuri pentru a fi livrata. MoveOut organizeaza lunar transporturi interne in acest regim, respectiv saptamanal sau o data la 15 zile in cazul transporturilor pe rute internationale.

Prin oferta de servicii cu care isi intampina clientii, solutiile oferite in domeniu si resursele de care dispune (materiale si umane deopotriva), MoveOut este un partener de incredere pentru toti cei care au nevoie de transport mobila national sau international, in cele mai bune conditii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *