Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Condensatoare auto

O mare parte din persoanele pasionate de automobile si in special de amplificatoarele auto de calitate superioara, si-au dorit sau au reusit sa isi monteze pe propria masina modelul preferat, pentru o experienta audio placuta alaturi de prieteni sau familie. Daca ai simtit ca sunetul din difuzoare nu mai este la fel de clar, daca au aparut distorsiuni in timpul ascultarii melodiilor iar luminile din bord sau farurile incep sa clipeasca din senin, inseamna ca este necesara montarea alternativa a unor condensatoare auto, iar cele mai bune solutii va sunt oferite de magazinul online Auto Sound.

Ce avantaje aveti daca folositi condensatoare auto pentru alimentarea amplificatoarelor auto?

Vorbind la modul general, condensatorul este un dispozitiv electronic. Principalul rol al unui condensator este sa inmagazineze energie. Avand un sistem audio puternic, montat in masina, in unele cazuri sistemul electric este suprasolicitat, principalul efect putand fi observat in momentul in care luminile din bord si farurile incep sa clipeasca daca volumul muzicii este unul foarte ridicat. Acesta este printre altele, un motiv esential pentru care este util sa folosim condensatoare auto, pentru a evita pe viitor disconfortul creat de un sunet slab din punct de vedere calitativ produs de amplificatorul auto. Lipsa intr-un mod constant a curentului necesar amplificatorului auto, va duce la cresterea tensiunii, la o posibila supraincalzire si in acelasi timp la scaderea perioadei de functionare a acestuia. Daca ne referim la condensatoare auto, ele inmagazineaza energie asemeni unei baterii insa spre deosebire de aceasta, condensatoarele furnizeaza energia aproape instantaneu, asa cum de altfel un amplificator auto are nevoie pentru a functiona la parametri optimi. Condensatoarele trebuie montate intre bateria masinii si amplificatorul auto. Este obligatoriu ca aceste condensatoare auto sa fie amplasate in zona indicata anterior, cat mai aproape de amplificator, deoarece principalul scop este ca amplificatorul masinii sa consume curent in mod constant din condensator, evitand astfel contactul cu bateria masinii care se poate descarca oricand. Alte avantaje ale folosirii de condensatoare auto: mentinerea unei tensiuni constante a sistemului electric auto si cresterea calitatii sunetului produs de amplificatorul auto.

Ce condensatoare auto puteti cumpara de pe Auto-sound.ro ?

Magazinul online Auto Sound va ofera spre achizitionare condensatoare auto ce apartin unor producatori precum: Alfatec, Bull Audio, Dietz sau Juice, toate produsele avand preturi avantajoase. Preturile acestor condensatoare auto variaza in special datorita valorii capacitatilor, acesta fiind principalul criteriu comparativ.

Auto Sound- Scapati de experienta neplacuta a unui sunet distorsionat folosind condensatoare auto

Alegand sa folositi condensatoare auto, mariti in acelasi timp durata de viata a amplificatorului, sistemul electric al masinii nu mai este asa de mult solicitat iar playlist-ul preferat va putea fi ascultat la o calitate exceptionala, oferita de amplificatorul dumnevoastra auto, fara distorsiuni sau sunet slab. Daca doriti sa achizitionati condensatoare auto oferite de firma Auto Sound o puteti face accesand pagina web www.auto-sound.ro unde puteti gasi printre altele detalii despre fiecare produs si oferta actuala de condensatoare auto. Ca o metoda alternativa de comanda ne puteti contacta telefonic, prin mail, sau pe adresa de Yahoo Messenger. Pentru comenzi mai mari de 299 Ron asiguram transport gratuit. Pentru celelalte comenzi se aplica o taxa minimala de transport prin curier rapid. Modalitatea de plata acceptata este cea prin ramburs, doar numerar, in momentul primirii coletului. Pentru clientii care locuiesc in municipiul Bucuresti, ii asteptam la sediul nostru din sectorul 4 pentru ridicarea comenzilor sau informatii aferente legate de condensatoare auto.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *