Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Pentru instalatii de calitate comanda cabluri FTP cu sufa

Evolutia fulminanta a tehnologiei in ultimii zeci de ani a transformat vietile oamenilor intr-un mod neasteptat. Daca in urma cu mai putin de o suta de ani oamenii puteau sa-si spuna anumite lucruri doar fata in fata sau prin scrisori, acum pot sa aleaga intre mai multe mijloace de comunicare cand vor sa-si transmita ceva: e-mail, mesaje scrise trimise de pe telefon, apeluri telefonice, retele de socializare si nu numai. Internetul a schimbat modul in care percepem lumea si asteptarile noastre de la cei din jur. Prin Internet aflam despre existenta unor oameni care traiesc in alt colt al lumii. Descoperim astfel ca faptul ca traim in culturi diferite, vorbim limbi diferite si nu avem stiluri de viata asemanatoare nu ne impiedica sa descoperim ca avem totusi lucruri in comun. Faptul ca putem comunica mai usor ne ajuta sa fim mai toleranti si mai deschisi unii cu ceilalti.

Tehnologia mobila s-a dezvoltat mult in ultimii ani. Rar gasim un om care nu aiba cel putin un telefon mobil. Cei mai multi oameni detin telefoane mobile inteligente, dar si tablete si multe alte dispozitive care pot fi folosite oriunde. Ne intrebam uneori cat de mult se vor mai schimba lucrurile in acest domeniu. Nu trebuie sa uitam insa ca la baza oricarei instalatii electrice, termice sau de alt timp stau cablurile. Daca aveti nevoie de cabluri FTP cu sufa specifice instalatiilor de curenti slabi, firma Castel Distribution va sta la dispozitie cu produse de buna calitate la un pret accesibil.

Ce este un cablu FTP cu sufa?

Cablul FTP cu sufa se aseamana cu cablul de date FTP, dar are in plus o sufa. Cablul comercializat de Castel Distribution are 8 conductori de cupru. Fiecare conductor are diametrul de 0,51 milimetri. Conductorii sunt rasuciti si au la exterior o folie de aluminiu. Aceasta are rol de ecran care protejeaza impotriva interferentelor externe.

Sufa ofera cablului sustinere mecanica. De altfel, specific acestui cablu e faptul ca poate fi intins pe distante mari in exterior. Sufa, cea care ii da rezistenta, e facuta din otel galvanizat. Grosimea ei este 1,2 milimetri. In functie de model, mantaua cablului poate fi din polietilena sau din PVC. Ea este intotdeauna prevazuta cu protectie impotriva razelor ultraviolete.

Castel Distribution va ofera posibilitatea sa alegeti intre mai multe modele de cabluri FTP cu sufa: cablu FTP cu sufa Q5+, cablu FTP cu sufa Well, cablu FTP cu sufa Datamaxx si cablu FTP cu sufa ETK. Cablul FTP cu sufa Q5+ se vinde la tambur, iar un tambur are 305 metri. E disponibil in doua culori, gri si negru. Mantaua este din PVC. In cazul cablului FTP cu sufa Well, sufa are diametrul de un milimetru. Diametrul firului este tot de 0,51 milimetri, iar mantaua este, ca si in cazul cablului FTP cu sufa Q5+, din PVC. Acest model se vinde la rola, iar rola are 305 metri.

Comanda se poate face prin telefon, prin e-mail, prin fax sau direct pe site. Livrarea in Bucuresti este gratuita.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *