Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Pardoseli pentru medii industrial executate de Milucon

Pe langa lucrarile de hidroizolatii pentru impermeabilizarea diferitelor suprafete pe care le executa cu profesionalism, expertii companiei Milucon din Bucuresti va intampina si cu servicii de executie pardoseli pentru orice tip de lucrare: pardoseli epoxidice in hale BASF si ISOMAT, tratamente pentru pardoseli, grund si rasina epoxidica colorata RAL, BASF si ISOMAT, pardoseli poliuretanice in parcari ato interioare si exterioare BASF, pardoseli artistice- tip spatulat, pardoseli decorative-multicolor, pardoseli cu autocolant lipit si rasina transparenta peste acesta, pardoseli decorative cu glittering/ cipuri colorate/ metalizat, pardoseli epoxidice in apartamente tip coaja de portocala, etc.

In ceea ce priveste pardoselile industriale realizate de catre personalul companiei Milucon, acestea prezinta o serie de avantaje care nu sunt deloc de trecut cu vederea: prezinta o rezistenta si o duritate mare, sunt elastice si flexibile, ofera o multitudine de posibilitati in materie de design, prezinta o rezistenta mecanica si chimica crescuta la acizi si la solventi, sunt usor de curatat si de intretinut, sunt rezistente la compresiune, la zgariere, la impact, la radiatii UV si la trafic intens, nu isi modifica aspectul si nici proprietatile, sunt usor de aplicat, sunt confectionate cu materiale de ultima generatie, fiind oferite de companii de renume.

Pardoselile industriale oferite si aplicate de catre personalul nostru reprezinta o solutie eficienta pentru a proteja podelele din beton sau din ciment impotriva factorilor agresivi, dar si pentru a impiedica acumularea prafului si pentru a masca orice imperfectiuni. Pe langa rolul practic pe care il au, acestea indeplinesc si un rol decorativ avand in vedere aspectul deosebit care le este conferit. Pardoselile industriale fie acestea epoxidice, poliuretanice sau de alta natura, au capacitatea de a crea o suprafata durabila si sigura, dar si un mediu propice desfasurarii activitatilor specifice.

Compania Milucon detine o experienta vasta in acest domeniu, garantia calitatii serviciilor fiind data de aceasta, dar si de profesionalismul si seriozitatea angajatilor sai si de materialele de calitate si de echipamentele performante pe care le utilizeaza pentru realizarea fiecarei lucrari in parte. Suntem o echipa dinamica, flexibila, serioasa si bine pregatita din punct de vedere profesional- caracteristici ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal capabil sa va furnizeze solutii optime si customizate menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Cu rabdare, pricepere si grija fata de nevoile clientilor nostri, am reusit de-a lungul activitatii sa preluam un numar mare de lucrari in ceea ce priveste executia pardoselilor (dar nu numai), soicitate de firme cunoscute, precum: Kaufland, Smart Expo Flora, Birouri Armand, Calinescu 26, DB Schenker, Interagro, Kanal D, etc. Multumirea lor a fost deplina, iar colaborarile au decurs conform asteptarilor lor, dar si alor noastre, comunicand si solutionand eficient fiecare problema aparuta.

Milucon este sprijinul de care aveti nevoie pentru lucrari de hidroizolatii sau pardoseli de exceptie, ce va poate asigura de un rezultat durabil si spectaculos indiferent de complexitatea operatiunilor care se doresc a fi efectuate.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate de catre societatea Milucon din Bucuresti, va rugam sa luati legatura cu specialistii nostri care nu vor intarzia sa vina cu raspunsuri clare si oferte promotionale.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *