Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

curele trapezoidale
Argricultura

Curele trapezoidale de calitate gasesti la Facility Distrib!

Ai nevoie de curele trapezoidale de calitate superioara? Le poti gasi la Facility Distrib!
Reprezentantii acestei firme iti asteapta comenzile fiind pregatiti sa raspunda oricarei solicitari, indiferent de complexitatea ei. Facility Distrib comercializeaza curele trapezoidale realizate la standarde inalte de calitate, acest lucru reflectandu-se in durata lor mare de viata si in conditii de securitate deplina.

Ce sunt curele trapezoidale?

Curele trapezoidale sunt folosite in vaste domenii. Amintim de intrebuintarea lor pentru masini unelte, masini agricole, masini de uz casnic, in industria constructoare de masini si multe alte domenii de activitate.
Transmisiile realizate cu ajutorul curelei trapezoidale sunt transmisii mecanice ce efectueaza transmiterea miscarii de rotatie si a sarcinii de la o roata denumita motoare cu ajutorul unui element elastic denumit curea de transmisie. Realizarea transmiterii sarcinii se efectueaza cu ajutorul frecarii care apare intre suprafetele ce au contact cu cureaua si rotile de curea ce efectueaza transmiterea puterii. O transmisie prin curele se realizeaza cu ajutorul rotilor de curea conducatoare si condusa, elementul de legatura reprezentat de curea si sistemul de intindere.
Curele trapezoidale au in sectiunea transversala forma de trapez si sunt realizate din mai multe zone. Zona lor de rezistenta este realizata din tesatura de bumbac, snur sau din cablu. Elementul de rezistenta al acestor curele are la baza cauciucul sintetic care inglobeaza zona de compresiune si zona de intindere.
La exterior acest tip de cureaua este protejat prin invelisul format din unul sau mai multe straturi de panza cauciucata. Curelele trapezoidale sunt realizate dupa standarde, in functie de dimensiunea sectiunii, in: curele trapezoidale clasice si curele inguste. Forta de apasare a curelei pe rotile de transmisie se efectueaza la montaj, prin intinderea curelei de transmisie.
Avantajele transmisiei realizate cu ajutorul curelelor trapezoidale sunt urmatoarele:
-se instaleaza si se intretine deosebit de usor;
-are o functionare fara zgomot;
-asigura o amortizare a socurile si vibratiilor;
-precizia de executie si montaj este excelenta;
-costuri de realizare mici;
-poate transmite sarcini la distante mari;
-permite o antrenare multipla de arbori;
-are o functionare buna si la viteze mari;
-asigura o protectie buna impotriva suprasarcinilor.

Curele trapezoidale de la Facility Distrib sunt o investitie in calitate

Curele trapezoidale de calitate superioara iti sunt puse la dispozitie de catre Facility Distrib. Curelele comercializate de aceasta firma sunt de calitate superioara si sunt produse de firme de renume din domeniu.
Firma de prestigiu Facility Distrib nu face nicio concesie in ceea ce priveste calitatea produselor livrate catre clientii sai, ea distribuind produse de top in toata tara. Seriozitatea si profesionalismul de care da dovada intreaga echipa o clasifica drept un partener de nadejde daca iti doresti sa achizitionezi curele trapezoidale de calitate superioara, curele trapezoidale ce iti asigura o functionare indelungata si sigura, functionare oferita la un pret deosebit de avantajos privind raportul calitate pret.
Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum reprezentantii firmei Facility Distrib pentru a realiza o achizitie deosebit de avantajoasa menita sa satisfaca si cele mai exigente cerinte!

Ai nevoie de curele trapezoidale de calitate superioara? Le poti gasi la Facility Distrib.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *