Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

comprese nesterile
Medicina

Pentru o gama variata de comprese nesterile, apeleaza cu incredre la Hufmed!

Indiferent ca este vorda de o simpla julitura sau o rana mai grava, acestea trebuie curatate si tratate cu ajutorul unor comprese nesterile. Acestea pot fi realizate din tifon sau material netesut, fiind folosite la scara larga in orice spital, casa sau cabinet medical. Din cadrul magazinului online Hufmed poti achizitiona doua tipuri de comprese nesterile, si anume: cele din tifon sau cu material netesut, ce au la baza celuloza si pulpa din acelasi material. Hufmed colaboreaza cu importanti producatori din domeniul medical, rezultantul vazundu-se in gama variata de echipamente si consumabile,ce se adreseaza cabinetelor medicale de familie, laboratoarelor de analize, spitalelor si clinicilor.

Utilizarea corecta in cazul ranilor cu ajutorul compreselor nesterile de la Hufmed!

In primul rand trebuie sa stii ca aceste comprese nesterile nu au proprietati antiseptice. Trebuie tinut cont de faptul ca, inaintea de aplicarea acestora pe rana, este foarte important sa folosesti un desinfectant, precum apa oxigenata sau rivanolul. Totodata, este la fel de important si necesar sa te speli pe maini, inainte de a trata respectiva rana, pentru a evita riscul infectarii. Dupa toate aceste operatiuni, asigurate ca suprafata ranii este foarte bine curatata. Pentru ca rana sa fie curatata corespunzator cu ajutorul acestor comprese nesterile, utilizeaza si un desinfectat.
Chiar si in cazul unor rani mai grave, compresele nesterile pot fi folosite doar daca au fost desinfectate cu desinfectant. Cel mai indicat este sa schimbi compresele de fiecare data, daca este cazul. Pentru pansarea unei rani se pot folosi pansamente sterile in cazul in care rana se afla pe o suprafata mica, iar in cazul unei rani care se afla pe o suprafata mai mare de corp, se pot utiliza comprese nesterile care au fost desinfectate in prealabil cu rivanol sau alte substante de acest gen.
In prezent, pe piata de profil exista foarte multe produse si solutii de sterilizare si dezinfectare a ranilor, acestea putand fii sub forma de pudra sau lichid-gel. Cel mai indicat pentru curatarea unei rani, este folosirea dezinfectantului tip pudra aplicat peste rana, iar la final, folosirea compreselor nesterile, imediat ce au fost scoase din ambalaj.

De unde iti poti achizitiona comprese nesterile la cele mai avantajoase preturi?

Daca ai nevoie de comprese nesterile, tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire pe oferta celor de Hufmed. Acceseaza pagina web a magazinului online www.hufmed.ro si alegeti compresele su produsele necesare. Cu un singur click, poti avea direct la tine acasa consumabilele si echipamentele necesare. Toate produsele comercializate de catre Hufmed sunt in conformitate cu normele in vigoare, respectand criteriile impuse de Uniunea Europeana
De pe site-ul magazinului online, poti comanda produse pentru toate specilizarile medicinei, precum: stomatologie, ortopedie, chirurgie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, medicina muncii,etc.
Este foarte simplu si usor, deoarece daca alegi sa achizitionezi consumabile medicale, din cadrul magazinului online, comanda iti va fi livrata in termen de 1-2 zile de la preluarea comenzi, in cazul in care produsele se afla pe stoc.
Nu mai sta pe ganduri si alege comprese nesterile de Hufmed. Pentru mai multe informatii despre produse sau comenzi, contacteaza reprezentantii – 0751 500 500. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *