Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cursuri manichiura pedichiura Bucuresti

In prezent auzim tot mai multe persoane care desi au studiat intr-un anumit domeniu practica o meserie care nu are nici o legatura cu studiile facute. Motivele sunt numeroase. Multi aleg sa urmeze anumite cursuri, chiar daca au absolvit studiile unei facultati, fie pentru a lucra in tara, mai ales pe cont propriu, fie pentru a pleca sa practice meseria respectiva in strainatate. Daca va numarati printre persoanele interesate sa urmeze cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, puteti sa va inscrieti la scoala Elite Nail Art.

Informatii importante pe care trebuie sa le stiti despre scoala Elite Nail Art care va ofera cursuri manichiura pedichiura Bucuresti

Aceasta este o scoala de manichiura pedihicura Bucuresti in cadrul careia va sunt oferite cursuri de calificare in mai multe domenii. Scoala Elite Nail Art a fost infiintata de catre Iuliana Ciorik, acesta fiind primul educator din Romania, specializat in domeniul unghiilor false, tratmente cu parafina si servicii SPA. Cursurile sunt impartite pe doua segmente: unul teoretic si unul practic. Partea practica se desfasoara in conditii moderne, in sali amenajate corespunzator, cu ustensile si aparatura de ultima generatie. Tehnicile folosite sunt moderne si eficiente, menite sa ajute cursantii sa invete cat mai bine sis a se poata apoi descurca in viitoarea cariera. In acest sens, merita mentionate numeroasele cazuri in care persoanele care au absolvit Elite Nail Art au reusit sa isi gaseasca un loc de munca, fie in tara, fie in strainatate. Urmand cursuri manichiura pedichiura Bucuresti va deschideti un nou orizont.

 

Avantaje conferite de cursuri manichiura pedichiura Bucuresti

In cazul in care ati luat decizia de a va inscrie la cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, este indicat sa aflati ca acestea se desfasoara in clase cu maxim 10 persoane, pentru ca fiecare dintre acestea sa beneficieze de un timp adecvat pentru studiere si punere in practica a cunostintelor dobandite. Aceste cursuri manichiura pedichiura Bucuresti pot fi urmate si de persoanele care doresc sa plece in strainatate pentru a profesa, deoarece sunt recunoscute si la nivel international. Scoala de manichiura Elite Nail Art organizeaza cursuri manichiura pedichiura Bucuresti pe o perioada de 10 luni, iar pretul lor este de 400 de lei.

Ce acte aveti nevoie pentru a putea urma cursuri manichiura pedichiura Bucuresti?

La inscrierea pentru cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, va trebuie sa prezentati copii la mai multe acte: ultima diploma de studii (trebuie absolvite minim 10 clase), bulletin de identitate, certificate de nastere si certificate de casatorie, daca este nevoie.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii acestei scoli pentru a va inscrie la cursuri manichiura pedichiura Bucuresti?

Scoala Elite Nail Art poate fi gasita usor in sectorul 6, in cartierul Drumul Taberei, pe strada Romancierilor, nr. 1. Pentru a lua legatura cu reprezentantii scolii, aveti la dispozitie trei mjiloce: telefon, fax sau e-mail. Persoanele interesate sa afle mai multe informatii despre cursurile si activitatea desfasurata in cadrul acestei scoli, au posibilitatea de a accesa site-ul cursuri-unghii-false.ro. Aduceti o schimbare in viata dumneavoastra si largiti-va orizonturile prin urmarea acestor cursuri manichiura pedichiura Bucuresti. Aveti o sansa in plus de a va gasi un job bine remunerat si apreciat.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *