Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pelerinaj grecia
Afaceri

Pelerinaje Grecia – hrana pentru suflet

Inca din cele mai vechi timpuri, multi pelerini evlaviosi au dorit sa viziteze nu numai locurile asociate cu viata pamanteasca a Mantuitorului si Maicii Domnului, dar si locurile mentionate in Faptele Apostolilor, referitoare la stabilirea crestinismului si Bisericii pe teritoriile Palestinei, Siria, Liban, Imperiul Roman si desigur Grecia. Aciasta este o tara uimitoare, unde pana in prezent se pastreaza spiritul culturii antice si leaganul culturii si crestinismului european, in special zilele de glorie a epocii Imperiului Bizantin. Agentia AVRAAM TRAVEL va ofera calatorii de pelerinaje Grecia. Pelerinajul in Grecia ofera o posibilitate de a vizita templele grecesti, pentru a vedea cu ochii proprii si atinge icoanele miraculoase, de a vizita biserici vechi.

Pelerinaje Grecia in locuri sfinte

Va amintim, ca pelerinajul nu este un turism de a te bucura de frumusetea plajelor din Grecia, este un contact cu sacru, participarea la inchinare si posibilitatea de a lua parte la Sfintele Taine. Biserica Sfanta Teodora din Peloponez, localizata in asezarea Vasta, este una dintr cele mai minunate bisericute din lume – biserica din care au crescut 17 copaci. Tesalonicul si Biserica Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir adapostesc marea comoara a sfintelor sale moaste, care reprezinta izvor de tamaduiri pentru toti cei care alearga cu evlavie si credinta catre sfantul. In timpul calatoriei veti avea posibilitatea de a participa la Slujba de Priveghere de noapte la Biserica Sf. Nectarie. De ziua Sf. Spiridon puteti pleca untrun pelerinaj cu participare la Slujba de Privegere de la Catedrala Sf. Spiridon, cea mai renumita biserica ortodoxa din insula Cofru. La o distanta de 10 km de orasul grecesc Kalavrita se afla Manastirea Mega Spileo, localizata intr-o mare pestera si unde a fost descoperita o minunata icoana a Maicii Domnului. Astazi pelerinii ce vin sa se inchine pe aceste meleaguri, se bucura de o multime de sfinte moaste.

Pelerinaje Grecia la diferite sarbatori

AVRAAM TRAVEL organizeaza pelerinaje Grecia de la 3 pana la 8 zile. Calatoriile pentru sufletul tau se fac de Adormirea Maicii Domnului in Kefalonia, cand apar serpii Maicii Domnului, de ziua Sf. Teodora din Peloponez la Biserica Miraculoasa, de ziua Sf. Dmitrie, de ziua Sf. Nectarie, de ziua Sf. Spiridon si altele. Tariful pentru calatorie depinde de numarul de zile si localitate. In el este inclus transportul cu autocarul, trei nopti de cazare cu micul dejun la hotel si un insotitor de grupa preot/teolog.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *