Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Data Speed iti ofera cantare industriale de calitate superioara

Activezi in domeniul industrial si ai nevoie de cantare industriale care sa iti ofere precizie si rezistenta? Nu iti mai pierde timpul cautand in stranga si-n dreapta si apeleaza acum la oferta celor de la Data Speed, un importator si distribuitor de balante si cantare industriale de calitate superioara.

 

Data Speed va pune la dispozitie o gama completa de cantare industriale. Pe langa diversitea acestei oferte, sa colaborezi cu aceasta companie mai inseamna si sa beneficiezi de preturi foarte avantajoase. Cantarele industriale pe care le poti achizitiona de aici sunt fabricate de producatori renumiti in domeniu, fapt ce inseamna ca vei avea ganartia achizitionarii unor echipamente de cea mai buna calitate. Prin intermediul magazinului online, poti achizitioa si tu cantare industriale de la Data Speed. De asemeni, echipa de la Data Speed iti pun la dispozitie si servicii de reparatii cantare industriale. Ce poate fi mai avantajos decat sa colaborezi cu o echipa de specialisti care iti ofera solutii complete si personalizate?

Cum achizitionezi produsele pe care ti le doresti din acest magazin online? Simplu: iti faci cont si apoi iti umpli cosul de cumparaturi cu toate produsele pe care ti le doresti. Comezile vor fi expediate prin UPS, la 2 zile dupa efectuarea platii. Exista optiunea de a urmari online pachetul pe care l-ai comandat pentru a sti cu exactitate un se afla si cand va ajunge la destinatie.

Preturi excelente si o oferta de cantare industriale doar la Data Speed

De la Data Speed poti comanda urmatoarele tipuri de cantare industriale:

  1. Cantare industriale stivitoare. In aceasta categorie se regasesc cantare industriale marca Ravas, ce se remarca prin faptul ca sunt dotate cu tehnologie moderna (tehnologia Bluetooth) si sunt ideale pentru a fi utilizate in sectorul industrial. Aceste cantare industriale functioneaza la temperaturi moderne si se vor opri singure in caz de situatii neprevazute.
  1. Cantare industriale sau lize – transpaleti cu cantar. De la Data Speed poti achizitiona cantare omologate sau neomologate. Aceste echipamente sunt ideale pentru a verifica bunurile in momentul expedierii si receptiei lor, deoarece sunt eficiente, au un design compact, sunt rezistente si ofera date precise.
  1. Cantare industriale numerotare piese. Se utilizeaza pentru operatii de inventariere amanuntita si verificare. In magazinul online detinut de aceasta companie vei gasi mai multe modele de astfel de cantare.
  1. Cantare industriale tip macara. Aceasta categorie este formata din cantare dotate cu carlige si sunt produse ce se utilizeaza in sectorul industrial. Cu ajutorul unui astfel de cantar poti cantari chiar zeci de tone. Se foloseste cu incredere in depozite, fabrici, hale de productie si alte medii asemenatoare. Dispun de certificat metrologic si sunt omologate.
  1. Cantare industriale pentru autovehicule rutiere. Data Speed te asteapta cu o oferta variata de astfel de cantare. Se numara printre cele mai cautate cantare industriale pentru a cantari autovehiculele. Sunt echipamente moderne, rezistente, durabile, fiabile si pot fi conectate la un calculator pentru a inregistra datele si pentru o masura cat mai precisa.

Opteaza pentru cantare industriale de la Data Speed si nu vei regreta. Pentru mai multe detalii te invitam sa suni la numerele de telefon 0264-566.473 si 0745-674.924 sau sa trimiti un e-mail la office@cantare.com.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *