Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Trusa medicala prim ajutor de la Kwesto – pentru protectie la locul de munca

Fiti pregatit tot timpul pentru orice fel de situatie, mai ales daca aveti in subordine una sau mai multe echipe de muncitori! Pentru a interveni rapid ori de cate ori se inregistreaza un accident sau un angajat se simte foarte rau, achizitionati o trusa medicala prim ajutor de la firma Kwesto!

Trusa medicala prim ajutor – pentru interventii rapide

Indiferent de domeniul de activitate al firmei dumneavoastra, indiferent de cati angajati ati avea in subordine, este necesar sa asigurati conditii optime de lucru. Va desfasurati activitatea pe santier? Lucrati in atelier auto? Dispuneti de un spatiu mare de birouri? Atunci aveti nevoie si de trusa medicala prim ajutor. Comandati-o pe cea potrivita din oferta firmei Kwesto. Aveti de ales dintre 15 modele.

Daca doriti sa dotati masina firmei sau camioneta cu care se deplaseaza muncitorii la serviciu si pe teren, comandati trusa mobila, confectionata din polipropilena si impartita in patru compartimente. Datorita suportului, poate fi montata si pe perete.

Tot pentru deplasare in teren, este recomandabila si geanta sanitara. Este impermeabila, astfel ca lucrurile din interiorul ei nu sunt afectate nici de umezeala din atmosfera, nici de precipitatii, si este inscriptionata special pentru a fi recunoscuta cat mai usor. Cel mai adesea, e comandata de catre personalul scolilor, bazelor sportive si centrelor de recreere.

In cazul in care angajatii lucreaza cu substante ce le-ar putea afecta vederea, comandati o trusa medicala prim ajutor conceputa special pentru a depozita sticlute cu solutie fiziologica. Si aceasta poate fi montata pe perete.

In oferta mai gasiti:

– trusa medicala prim ajutor de aluminiu. Confera un plus de siguranta prin faptul ca e prevazuta cu cheie. La alegere, puteti comanda una cu doua sau trei compartimente;

– trusa fabricata din ABS rezistent la impact. Datorita mecanismului, nu permite prafului sa patrunda;

– trusa medicala din otel etc.

De ce aveti nevoie de trusa medicala prim ajutor?

Orice firma, indiferent de domeniul de activitate, trebuie sa aiba trusa medicala prim ajutor la indemana. Daca va desfasurati activitatea in domeniul constructiilor, iar echipele de muncitori se deplaseaza in teren, achizitionati truse pentru dotarea masinilor de serviciu. Acestea sunt necesare pentru o firma de curatenie, pentru una cu alpinisti utilitari s.a.m.d. Iata de ce:

– asigurati un minimum de produse necesare pentru acordarea primului ajutor. Poate un angajat se taie si e nevoie sa-i opriti hemoragia; poate se raneste din cauza unei bucati de lemn sau de material, caz in care sunt necesara igienizarea si bandajarea ranii etc.;

– lucrurile specifice acordarii primului ajutor trebuie sa fie ferite de praf, soare si umezeala. De aceea trebuie sa fie depozitate in conditii speciale;

– fasa, bandajele, apa oxigenata si nu numai trebuie sa fie adunate laolalta, tocmai pentru a nu se intarzia acordarea primul ajutor;

– fiind dotate cu sisteme de inchidere cu cheie, copiii nu au acces la produsele din interiorul truselor;

– sunt usor de manevrat. Imediat ce va dati seama ca e nevoie de ceva din trusa, o puteti lua din masina sau o puteti descuia pe cea montata in perete etc.

Dati comanda de trusa medicala prim ajutor din oferta Kwesto! Oricand veti avea nevoie de produse pentru ingrijirea unui rani, nu va fi nevoie decat sa o descuiati.

Date de contact

Adresa: Ramnicu Vacea, str. CAMPULUI 15A

Telefon: 0720.549.415

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *