Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

De ce lac parchet Mapei

Lac parchet monocomponent sau lac parchet bicomponent de la Mapei, ce sa fie? Indiferent de alegere, fii sigur ca ai facut o achizitie buna!

Lac parchet Mapei reprezinta o investitie in calitate

Haide sa incepem cu inceputul si sa cunoastem cate ceva despre celebra marca Mapei care comercializeaza un lac parchet excelent. Astfel, Mapei este o prescurtare si provine din limba italiana fiind traducerea pentru “Materiale Auxiliare Pentru Constructii si Industrie”. Aceasta societate a luat nastere in anul 1937, deci are traditie in domeniu, experienta si pricepere, la Milano, si a functionat ca mic producator de tencuieli si vopsele. Evolutia companiei a fost galopanta si sustinuta, iar astazi este una dintre cele mai cunoscute din lume.

Cum a reusit Mapei sa creasca intr-un an cat altii in 10 si sa-si castige notorietatea? La baza au stat intotdeauna cercetarea si dezvoltarea de produse cat mai inovatoare pentru domeniul constructiilor, astfel incat Mapei a reusit sa se alinieze intotdeauna cerintelor modei. 12% din personalul societatii, personal ce atinge 7.500 de angajati, este implicat in cerectare permanenta rezultand produse specializate.

Insa, pe langa specializarea productiei si pe langa calitatea produselor oferite, Mapei s-a axat si pe prezenta internationala deschizand sucursale si noi fabrici pe toate cele 5 continente, dar si fabrici si laboratoare de cercetare, astfel incat Mapei a reusit sa ajunga astazi un important producator de adezivi pe plan mondial.

Deci, da, acum ai inteles si tu de ce trebuie sa cumperi lac parchet made by Mapei. Deoarece experienta in acest domeniu a companiei isi spune cuvantul si tu te vei bucura de calitate.

Lac parchet Mapei bicomponent sau monocomponent?

Cand vine vorba despre lac parchet Mapei iti ofera si varietate. Astfel, tu ai de optat intre lacuri pentru parchet bicomponente sau lacuri pentru parchet monocompoente. Ce vei alege? Mai intai cerceteaza fisa tehnica a fiecarui produs in parte si apoi cumpara in cunostinta de cauza.

Lacuri pentru parchet bicomponente au la baza 100% poliuretanic alifatic avand o emisie mica de substante organice volatile. Se foloseste pentru parchet si pardoselile din lemn. Printre caracteristici se numara:

  • Nu ingalbeneste;
  • Este foarte rezistent chiar si la uzura si la abraziune;
  • Este ideal pentru birouri si spatii comerciale, pentru sali de expozitie si magazine, dar si pentru toate acele zone cu trafic pietonal intens;
  • Depozitarea este de 12 luni;
  • Se aplica cu trafaletul;
  • Rezista si la foc.

Lacuri pentru parchet monocomponente de la Mapei sunt pe baza de apa si au o rezistenta aparte la uzura si la abraziune. Sunt foarte transparente, dau un ton cald culorii parchetului si au un grad foarte mare de acoperire. Se pot pastra 12 luni, culoarea este transparenta, fac pelicula dupa 20 de minute si pot fi slefuite dupa 8 ore. Dupa aproximativ 2 zile parchetul nou lacuit se poate da si in folosinta. Aplicarea se face cu trafaletul, iar ambalajul este mare, de 5 l ca sa-ti ajunga.

De unde poti achizitiona si tu lac pentru parchet? De la Alveco Montaj din Bucuresti, specializata pe comercializarea de produse de top.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *