Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

De la amator la profesionist prin dotarea cu un elevator Tomax

Atunci cand ai nevoie de o verificare sau de o reparatie ce presupune ridicarea autoturismului tau cauti un service de calitate. Orice service care se respecta are in dotare si un elevator Tomax. Utilitatea acestui produs este foarte mare intr-un service auto sau intr-o vulcanizare. Achizitia unui elevator Tomax aduce un plus de valoare serviciilor oferite clientilor prin garantarea unor servicii complete, precum si prin asigurarea unui grad de siguranta mai ridicat. Locul unui elevator Tomax este nu numai in magazinele destinate reparatiilor auto, dar si in alte locatii in care este necesara ridicarea de echipamente sau produse grele.

De unde stii ca elevatorul Tomax este cea mai buna alegere?

In primul rand, elevatorul Tomax are un termen de garantie extins. Este important ca atunci cand alegi un echipament nou sa beneficiezi la maxim de expertiza furnizorului. Un termen indelungat de garantie iti asigura asistenta permanenta si dovedeste seriozitatea vanzatorului.

In cazul in care te hotarasti sa reorganizezi postul de lucru sau chiar sa te muti in alta locatie, ti-ar fi de mare ajutor ca elevatorul sa fie usor de montat si mutat, asa cum este elevatorul Tomax. Constructia simpla este cea mai buna si fiabila. Un elevator performant este usor de intretinut. Piesele de schimb ar trebui sa fie asigurate prin service-ul garantie si postgarantie. Treaba ta cu intretinerea este mult mai simpla.
Garantia calitatii si a sigurantei este data si de existenta documentelor necesare pentru a putea monta elevatorul. Inainte de a face o achizitie asigura-te ca produsul are toate certificarile necesare.

Proprietatile fizice ideale pentru un elevator ar fi urmatoarele:
– Gabarit mic
– Greutate mica
– Sensibilitate scazuta la variatiile de temperatura
– Putere mare
– Protectie anticoroziva

Este important ca elevatorul sa poate fi folosit si de catre angajatii incepatori. El trebuie sa fie usor de manevrat.
Nu in ultimul rand, pretul este unul dintre considerentele importante.
Un furnizor atestat si cu experienta pentru achizitia de elevator Tomax
Inca din 1999, compania Tomax Prest a inceput sa produca si sa vanda dispozitive de ridicat. Cel mai “batran” produs al lor, cricul Tomax este astazi cunoscut in toata tara, precum si in tarile invecinate. Cea mai mare incredere in produsele lor este dovedita prin acordarea facilitatii de a utiliza produsele 30 de zile cu drept de retur la final.

Elevatorul Tomax de tip platforma este un dispozitiv pneumatic format din 4 perne de aer montate intre doua platforme. El functioneaza pe baza de aer comprimat. Se poate folosi cu intretinere minima si in aer liber. Sistemul de siguranta imptriva coborarii neprevazute il recomanda ca fiind extreme de fiabil. Garantia oferita este de 3 ani de zile, inclusiv pentru cele 4 perne. De aici, http://www.elevator-cric.ro/elevator-platforma-tomax-25-tf/, puteti descarca manualul online de utilizare.

Un elevator Tomax este cea mai indicata alegere in dotarea cu un echipament de ridicat greutati mari. Respectarea normelor in vigoare si certificarea CE sunt recomandari pentru riscuri minime asumate. In procesul de fabricatie sunt folosite cele mai noi tehnologii precum decuparea laser si sudura automatizata in mediu de gaz protector.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *