Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Personalizeaza-ti Bucataria cu Mobila Bucatarie la Comanda de la Def Art Grup

Atunci cand doriti ca mobila de bucatarie sa fie atat practica cat si estetica, mobila de bucatarie la comada de la compania Def Art Grup, care este executata la comanda este ceea ce aveti nevoie. Puteti opta pentru un design ultramodern si sofisticat sau pentru cel vintage cu un aer aparte. Orice optiune veti alege aceasta companie va pune la dispozitie o gama larga de materiale dar si o paleta cromatica atipica.

Aceasta companie executa mobila de bucatarie la comanda care va va convinge prin estetica, functionalitate, confort si pret. Aceasta companie poate crea orice model, indiferent de complexitate , detalii sau dimensiune datorita nenumaratelor resurse de care dispune. Echipa acestei companii va va oferi mobila de bucatarie la comanda cu un rezultat spectaculor si in ton cu cele mai noi tendinte din domeniu.

Aceasta companie poate sa execute mobila de bucatarie la comanda pentru orice fel de spatii, indiferent daca este vorba de apartament, vila sau casa de vacanta. Iar pentru ca mobila de bucatarie sa fie alesa bine, specialistii acestei companii asigura inclusiv servicii de consiliere in alegerea formelor, materialelor, accesoriilor si culorilor.

Bucataria dumneavoastra de vis

Bucataria este, fara doar si poate, locul preferat al familiei. Din acest motiv, spatiul disponibil trebuie utilizat in totalitate si decorat conform propriilor viziuni. Alegerea mobilei de bucatarie este cel mai important aspect in ceea ce priveste amenajarea armonioasa a spatiului.

Mobila de bucatarie pentru acest sezon

Mobila de bucatarie perfecta exista si aceasta nu trebuie neaparat sa respecte tendintele in moda ci trebuie sa reflecte in totalitate personalitatea familiei dumneavoastra si amenajarea generala a apartamentului sau a casei dumneavoastra. Exista totusi tendinte ca va pot inspira.

Mobila moderna este dedicata familiilor nonconventionale, practice si pasionate de arhitectura simpla. O astfel de bucatarie impresioneaza prin culoare si prin textura. Paleta de finisaje, decoruri este foarte variata, de la finisaje lise, simple, fara textura, mate si lucioase, la finisaje texturate si imitatii de fibra lemnoasa. De regula, mobila contemporana de bucatarie are la baza MDF-ul si PAL-ul in varianta lucioasa si cu un colorit cel putin indraznet.

Mobila de bucatarie vintage este de actualitate si in acest an. Se poarta bucatariile ce aduc aminte de conacele englezesti si frantuzesti dar si bucatariile in stil shabby chic (mobila alba cu broderii si motive florale). Optati pentru mobila vernil (culoarea oului de rata), gri murdar, mov si crem.

Compania ce va pune la dispozitie mobila de bucatarie la comanda

Daca va doriti o mobila atipica, deosebita sau pe masura spatiului disponibil, alegeti mobila de bucatarie la comanda de la compania Def Art Grup. Dincolo de preturile foarte avantajoase, aceasta companie va intampina cu tot ceea ce aveti nevoie pentru ca mobila visurilor sa prinda contur. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti un model (de pe internet, din revistele de specialitate sau din catalogul lor). Pe baza modelului ales, specialistii acestei companii executa mobila de bucatarie la comanda, unu la unu.

Pentru informatii suplimentare si pentru mobila bucatarie la comanda, accesati www.mobiladef.ro sau luati legatura prin intermediul telefonului cu aceasta companie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *