Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

design interior
Arhitectura - Constructii

Design interior de la inceputurile sale

Designul interior era intr-o anumita perioada o parte integranta a arhitecturii, o ramura a acestui domeniu in fapt, practicat de atat de multe persoane, stidiat si analizat, catalogat si intalnit in toate aspectele vietii de zi cu zi.

In timp insa, desgnul interior s-a desprins incet, incet de ramura arhitecturii si a creat o ramura proprie practic, o ramura de sine statatoare, care in zilele noastre a devenit foarte mult vizata.

Dar ce inseamna de fapt un design interior prin definitie?

Putem defini un design interior in diverse moduri, din diverse puncte de vedere, astfel incat putem spune chiar ca un design interior poate fi pe atat de diferit pe cat de diferite sunt gustirile persoanelor care doresc un design interior.

Per ansamblu insa, putem spune ca un design interior va fi deci in zilele nostre o disciplina de sine statatoare, o disciplina care va duce la o mult imbunatatire a conditiilor de viata, iar acest lucru va fi realizat de un design interior prin crearea unui mediu, a unui ambient deosebit, care va imbina in mod ideal atat aspecte estetice cat si unele aspecte antropologice si de ce nu, aspecte ergonomice. Acestea cumulate intr-un design interior de calitate superioara vor creste in mod vadit calitatea unui spatiu, iar in aceeasi masura putem spune ca vor creste si functionalitatea respectivului spatiu.

Decizii, decizii… design interior si decizii

Cand vine vorba de a fomrula o decizie de design interior, vor interveni o serie de factori in acest sens, factori care trebuie luati in calcul sub toate aspectele lor practice.
Intre acesti diferiti factori ce vor interveni in formularea unei decizii de design interior, putem mentiona spre exemplu chiar insusi spatiul la care facem referire, mai exact dimensiunile acestui spatiu, in aceeasi masura si constructia acestui spatiu.

Fiecare spatiu ce va necesita un design interior va avea un anume potential, va avea o anumita functionalitate, in aceeasi masura fiecare spatiu de acest tip va avea si anumite limite.

Un alt aspect ce se poate lua in calcul cand vine vorba de un spatiu si respectiv de un design interior pentru acest spatiu este si cel legat de destinatia acestuia. Un design interior care necesita un design interior poate fi spre exemplu destinat rugaciunii sau poate este destinat relaxarii sau muncii de diverse tipuri, poate fi un spatiu de invatamant sau un spatiu comercial si asa mai departe, iar un design interior va fi diferit in functie de fiecare dintre aceste aspecte.

Bineinteles, cand vine vorba de un design interior de la www.logosidesigninterior.ro al unui spatiu, trebuie luate in calcul si aspecte parctice, cum ar fi spre exemplu iluminarea, accesul, spatiul de depozitare, etc.Chiar si aspectele legate de sanatate si protectie in munca sunt importante cand vine vorba de un design interior, astfel ca este foarte indicat sa aveti in vedere colaborarea cu o echipa de design interior care sa aiba in vedere toate aceste aspecte si altele ce necesita a fi luate in calcul pentru spatiul dvs.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *