Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Imperial Glass realizeaza compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla

Vrei sa-ti reorganizezi biroul fara sa darami peretii de rezistenta? Vrei sa faci o schimbare fara sa fie nevoie sa investesti prea mult? Acum este posibil deoarece poti apela la compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla. Este o tehnica folosita de marile companii care doresc sa obtina birouri luminoase, bine compartimentate fara sa modifice structura cladirii. Peretii din sticla permit o monitorizare atenta a angajatilor, sunt rezistenti si deosebit de estetici. Nu numai ca iti permit sa compartimentezi biroul dupa bunul plac, dar aduc si un plus de eleganta incaperii. Astfel de produse sunt disponibile doar prin intermediul companiei Imperial Glass.

De ce sa optezi pentru compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla?

Peretii de sticla permit utilizarea luminii naturale la adevarata ei valoare. Gata cu birourile intunecoase, de acum vei beneficia de mai multa lumina naturala. Poti compartimenta biroul dupa bunul plac si in functie de necesitati. Peretii de sticla se monteaza rapid, lucru care nu ar fi fost valabil in cazul compartimentarii cu beton sau zidarie. Biroul va capata un aspect modern, deosebit de elegant cu ajutorul acestor compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla.

Cine realizeaza compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla?

Compania poarta numele de Imperial Glass si are sediul in Oradea. In general promoveaza produsele executate din sticla securizata, insa nu se limiteaza aici. Ca si servicii prestate, Imperial Glass se ocupa de securizarea, laminarea, slefuirea, prelucrarea si sablarea sticlei. Echipamentele si utilajele folosite sunt performante si moderne, ideale pentru a asigura produse de calitate superioara. Despre preturile solicitate putem spune ca sunt avantajoase, fiind cele mai mici de pe piata de specialitate.

Compania exceleaza atunci cand vine vorba de compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla. Ca si sticla utilizata pentru compartimentari amintim de sticla securizata transparenta care ofera o vizibilitate maxima, sticla securizata transparenta realizata cu diferite inscriptionari sau reclame proprii, sticla cu model pentru spatiile unde se doreste intimitate. Alege modelul care te avantajeaza cel mai bine si comanda pereti din sticla la ce dimensiuni ai nevoie. In general partitionarile cu pereti din sticla sunt utilizate in birourile firmelor, banci, restaurante, hoteluri si o multime de alte locuinte moderne.

Nu stii ce tip de pereti din sticla sa alegi? Iata cateva sfaturi utile. Daca iti doresti sa ai o mai mare vizibilitate asupra angajatilor si a partenerilor de afaceri atunci alegi sticla transparenta. Aceasta iti permite sa monitorizezi activitatea celor din jur. Sticla poate contine si diferite inscriptionari, mesaje, logo-uri sau alte informatii. Daca totusi vrei sa ai parte de sedinte linistite, fara sa ai parte de privirile indiscrete ale celor din jur atunci alegi sticla cu model. Imperial Glass asigura solutii personalizate pentru toate nevoile tale.

Colaboreaza cu o companei competenta asa cum este Imperial Glass. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0259.456.222 sau trimite un email la adresa contact@imperialglass.ro. Vei beneficia de produse de buna calitate la preturi minime. Opteaza pentru compartimentari spatii de birou cu pereti de sticla si te vei bucura de un loc de munca bine organizat.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *