Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

butasi trandafiri
Casa si gradina

Despre butasi trandafiri, ingrijirea si folosirea florilor

Trandafirii sau florile iubirii sunt o frumusete perfecta in orice gradina, fie ea de la casa sau in spatiul verde al blocului, firmei si nu numai. Stim ca oricine ar trebui sa profite de frumusetea si placutul miros emanat de aceasta floare, iar la Speedy Green veti putea gasi butasi trandafiri de cea mai buna calitate, din soiuri diferite, dar si servicii complete de amenajare a spatiilor verzi.
Este evident faptul ca natura este perfecta, insa atunci cand vorbim despre amenajarea si proiectarea spatiilor verzi, tehnologia ne este cel mai bun prieten. Suntem singura firma de amenajari a spatiilor verzi ce va ofera optiunea de a previzualiza conceptul propus de catre noi in mediul 3D virtual, asistat de calculator.

Cei ce cumpara butasi trandafiri trebuie sa isi dedice timpul ingrijirii lor

Insa, revenind la butasi trandafiri, oricine stie faptul ca aceste flori, pe cat de frumoase sunt, la fel de multa grija au nevoie. Despre plantarea unor butasi trandafiri am vorbit intr-unul din articolele noastre recente, asa ca vom continua discutia cu ceea ce trebuie facut cu trandafirii dupa plantare. Exista 7 tipuri de butasi trandafiri:
– standard
– cu flori mari
– urcatori
– floribunda
– miniaturali
– acoperitori
– pentru garduri vii
Toate tipurile de trandafiri trebuie ingrijiti corespunzator, in functie de un calendar specific fiecarui tip de floare, insa, daca este sa luam statistic, trandafirii cu flori mari si flori bunda necesita pana la 7 tunderi (Feb. Mar. Iun. Iul. Aug. Oct. Noi.), insa asa cum spuneam fiecare tip de butasi trandafiri are propriul sau calendar de tundere.
Pentru cei ce au plantat butasi trandafiri le spunem ca toate tipurile de flori formeaza lastari ce trebuie eliminati. Acestia rasar de la radacinile trandafirilor altoiti (de cele mai multe ori) si trebuie indepartati complet deoarece pot parazita floarea, ducand astfel la ofilirea ei si moartea plantei.

Protejarea unor butasi trandafiri dar si folosirea florilor de trandafir

Cei care vor sa protejeze niste butasi trandafiri de daunatori au la indemana diferite solutii, unele tin de tratarea solului, iar altele, naturale de plantarea unor plante care prin simpla lor prezenta tin departe daunatorii. De exemplu, puteti planta ceapa printre butasi trandafiri, dar de asemenea, puteti planta si tufe de levantica, cimbru sau pelin. Astfel, trandafirii vor fi protejati de daunatori. Evident, oricine planteaza butasi trandafiri trebuie sa stie ca aceste plante au nevoie de multa grija si atentie, asadar, periodic gradina trebuie curatata, iar daca exista vegetatie parazita, aceasta trebuie inlaturata.
Mai exista si o alta categorie de cumparatori de butasi trandafiri, cei ce folosesc trandafirii in industria cosmetica sau pentru dulceata de trandafiri. In aceste cazuri, este necesara prezenta unuia sau a mai multor experti pentru a asigura calitatea recoltei.
Indiferent de scopul pentru care doriti butasi trandafiri, noi va garantam faptul ca veti avea parte de cele mai sanatoase si frumoase soiuri de flori. Pe langa butasi trandafiri, la noi veti gasi si bulbi ai altor flori precum si o consiliere profesionala din partea expertilor nostri. Insa, dincolo de orice expertiza si calificare, florile, plantele de orice fel, au nevoie de dragoste. Noi va invitam pe site-ul www.speedygreen.ro cu toate informatiile dar si cu servicii complete de amenajari spatii verzi.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *