Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

masini de spalat ieftine
Casa si gradina

Alegerea unor masini de spalat ieftine

Daca vreti sa sa cumparati o masina de spalat vase va trebui sa luati in considerare cateva aspecte legate de performantele ei, insa puteti sa folositi si cateva trucuri pentru a gasi masini de spalat ieftine.

Ce conteaza la niste masini de spalat ieftine

In primul rand conteaza performantele pe care vreti sa le aiba, adica dimensiunea, programele pe care poate sa le realizeze, daca este sau nu incorporabila, din ce material este confectionata, etc. Pentru a intelege mai bine ce presupune fiecare, sa incercam sa le analizam putin mai in amanunt.

Atunci cand cautati masini de spalat ieftine trebuie sa va stabiliti in primul rand dimensiunea pe care doriti sa o aiba. Aceasta se stabileste, in general, in functie de cati membri are familia dumneavoastra, dar si de cantitatea de vase pe care le spalati in fiecare zi. Ca si marimi standard pe care le gasiti in comert, o masina de spalat vase poate sa aiba 60, 55 sau 45 cm. Acestea sunt dimensiunile pentru masini de spalat normale, insa mai exista si o alta varianta, denumite masini de spalat vase compacte. Acestea sunt ideale pentru bucatariile in care nu aveti foarte mult spatiu, pentru ca pot fi montate aproape oriunde, chiar si pe un raft suspendat, insa in acest caz trebuie sa aveti in vedere ca sunt destul de grele (ajung sa cantareasca intre 20 si 30 kg).

Atunci cand doriti masini de spalat ieftine conteaza si daca vreti sa fie una noua sau una second-hand. Diferenta de pret dintre aceste dpua tipuri este destul de mare, insa un produs folosit are dezavantajele si riscurile lui.
Un alt elemnt care conteaza la stabilirea pretului este si cantitatea de apa consumata, iar diferentele sunt incredibile. Exista masini de spalat ieftine, care consuma 100 litri apa pentru o singura spalare (acestea sunt in special masinile de spalat vase second hand), si exista masini de spalat vase care consuma doar 6 pana la 10 litri. Aceasta diferenta se va simti foarte repede la consumul de apa, iar o astfel de masina nu va fi deloc o investitie buna pe termen lung. De aceea, va recomand sa evitati astfel de produse foarte costisitoare.

Unde se gasesc masini de spalat ieftine

Pentru masini de spalat ieftine, cel mai bine ar fi sa vizitati magazinul Bricomix.ro, pentru ca aici veti gasi oferte cam in orice perioada a anului.

In plus, puteti gasi o gama destul de bogata de astfel de produse, de unde veti putea sa va alegeti exact modelul de care aveti nevoie si care se potriveste cel mai bine cu necesitatile familiei dumneavoastra, indiferent care ar fi acestea.

Pe langa caracteristicile mentionate mai sus, atunci cand vreti sa va cumparati masini de spalat ieftine este posibil sa fiti nevoiti sa renuntati la anumite dotari, care ar putea sa creasca pretul. De exemplu, o masina de spalat cu iluminat interior, cu sistem prin care se poate recupera apa sau cu sistem de protectie in cazul in care au loc inundatii, in mod cert nu va mai fi cea mai ieftina de piata, insa trebuie sa alegeti exact ce aveti nevoie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *