Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

spalare panouri fotovoltaice
Servicii

Despre echipamente profesionale de spalare panouri fotovoltaice

Spre bucuria noastra dar si a celor care isi doresc o lume mai prietenoasa cu mediul, tot mai multe firme si chiar si institutii din Romania aleg sa foloseasca metode ecologice de generare a curentului electric. Printre cele mai populare solutii pentru o energie verde, panourile solare se bucura de o cota majoritara alaturi de generatoarele eoliene. Suprafetele acestor panouri solare trebuie ingrijite pentru a putea capta cat mai bine energia solara, iar aici, intervenim noi, expertii in ingrijire, mentenanta si spalare panouri fotovoltaice, Woma Ecoserv. Curatarea unor panouri solare poate fi asemanata prin analogie cu spalarea geamurilor, insa, la o scara mult mai mare, mai ales atunci cand este vorba de un intreg parc solar cu 100 de panouri de mari dimensiuni, spre exemplu.

Ce poate face cel mai modern echipament de spalare panouri fotovoltaice din tara

Pentru a putea asigura o spalare panouri fotovoltaice eficienta nu folosim carpe si solutii pentru geamuri, ci echipamente strict profesionale care prin intermediul unor mecanisme automatizate elimina praful, spala si sterge suprafata panourilor dintr-o singura trecere. Este vorba mai exact de cele mai performante unitati din tara de tip Roboklin. Aceste echipamente sunt concepute in expres pentru aceasta sarcina si sunt echipate cu tot ce trebuie pentru a permite spalarea panourilor solare in cel mai scurt timp.

Cea mai importanta parte a unui Roboklin pentru spalare panouri fotovoltaice este bratul sau. Acesta este de tip robotic si datorita celor 4 articulatii din care majoritatea sunt multi-ax, el poate ajunge la panourile solare cu usurinta, indiferent de inaltimea acestora, distanta sau orientarea lor; bineinteles, toate acestea in limita constructiva a echipamentului.

La capatul opus al unitatii, pe brat se gasesc diferite echipamente, insa cea mai vizibila parte este peria de spalare panouri fotovoltaice. Aceasta are o forma cilindrica, fiind prevazuta cu peri din fibre sintetice si siliconice ce pot indeparta chiar si cele mai persistente urme, cele lasate de pasari sau alte tipuri de pete.

Folosim solutii profesionale de spalare panouri fotovoltaice

Este evident ca prin simpla forta rotativa a periei de spalare panouri fotovoltaice, mizeria nu poate fi indepartata, insa cu ajutorul substantelor speciale de curatare, lucrurile devin mult mai simple. Substantele pe care noi le utilizam sunt fara alcool, si nu contin compusi ce pot ataca suprafetele din sticla sau plexi ale panourilor.

Insa pe langa procesul de spalare panouri fotovoltaice, parcurile fotovoltaice de mari dimensiuni trebuie ingrijite si din alt punct de vedere. Mai exact, este vorba de sol, sau de suprafata pe care acestea se intind. Exista doua tipuri de parcuri solare, cele cu terasament artificial si natural. Daca la terasamentele artificiale, echipele de intretinere si spalare panouri fotovoltaice nu au prea multa treaba, la cele naturale sunt necesare operatiuni de curatare a vegetatiei dar si a suportilor.

Asadar, daca detineti un parc solar si va aflati in Judetul Prahova, imprejurimile acestuia, si nu numai, echipele noastre de spalare panouri fotovoltaice va stau la dispozitie cu cele mai noi tehnologii si solutii pentru o curatare optima a panourilor solare. Recapata eficienta parcului solar apeland la servicii de cea mai inalta calitate!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *