Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

amenajari spatii verzi
Casa si gradina

Apelati la experti in amenajari spatii verzi pentru a oferi angajatilor un mic colt de rai

Orice companie isi doreste o rata a productivitatii cat mai buna, iar in lupta spre a obtine acest lucru unii manageri prefera solutii chiar inteligente, in timp ce altii gandesc intr-o maniera mai… comunista sa zicem astfel. Nu suntem aici sa criticam acest comportament, ci sa oferim o idee prin care orice companie poate oferi angajatilor sai un mic refugiu de natura in care acestia se pot relaxa, lua pranzul si socializa intr-o maniera placuta. Suntem firma de amenajari spatii verzi Coman Spatii Verzi, iar prin munca noastra incercam sa aducem natura mai aproape de oameni.

Sfaturi din partea unor experti in amenajari spatii verzi si mari iubitori de natura

Stim ca in prezent, natura joburilor face ca angajatul sa isi petreaca aproape toata perioada zilei la birou, avand tot mai putin timp pentru a se relaxa si deconecta, insa, exista si povesti ale unor patroni si manageri care inteleg faptul ca productivitatea este antrenata de un mediu de lucru placut si apeleaza la experti in amenajari spatii verzi pentru a transforma curtea sediului intr-un superb parc de relaxare si intr-un colt de natura.
Ce se intampla in mintea unui angajat care petrece 10 ore numai in birou? Simplu, devine limitat, practic o simpla unealta programata sa faca numai un singur task. Cel mai bine au inteles acest aspect corporatiile ca Microsoft, Faebook, Google, IBM, dar si alte firme din lume si din tara noastra, care, apeland la adevarati artisti in amenajari spatii verzi au reusit sa creeze si sa ofere angajatilor o modalitate perfecta de recreere.
Este evident ca noi ca si experti in amenajari spatii verzi am avut in cursul istoriei noastre sute de lucrari, si ne dorim sa primim tot mai multe comenzi in acest sens deoarece simpla existenta a unui parc poate schimba multe. In primul rand, se stie foarte bine ca plantele oxigeneaza aerul din preajma lor, iar daca este sa ne uitam la mediul urban si calitatea aerului din aceste zone, prezenta a cat mai multor parcuri si arbori este o reala mana cereasca.

De ce este bine sa apelati la expertii nostri in amenajari spatii verzi

Asadar, angajatii care se pot relaxa intr-un parc isi vor oxigena mult mai bine organismul, iar pe langa asta, daca alegeti sa lucrati cu o firma de amenajari spatii verzi profesionista si experimentata, veti reusi sa oferiti si un peisaj care nu numai ca imbie la relaxare, ci si energizeaza mintea si imaginatia celui ce se bucura chiar si de cateva minute de natura.
Ca si experti in amenajari spatii verzi va recomandam sa alegeti plante si flori cat mai variate, dar care sa poata face fata conditiilor de clima din tara si din regiunea unde va aflati. De asemenea, imbinarea dintre natura si mobilierul pentru exterior trebuie sa fie cat mai naturala si fireasca, evident, respectand principiul estetic si cromatic in concordanta cu firma, compania sau institutia dumneavoastra.
In concluzie nu va putem spune decat pentru a va inspira un pic, va recomandam sa cautati pe internet cateva imagini din sediile si punctele de lucru ale marilor companii pentru a intelege modul in care mediul de lucru poate avea un urias impact pozitiv asupra angajatilor. Noi, cei de la firma de amenajari spatii verzi Coman Spatii Verzi, va asteptam pe siteul nostru, www.coman-spatiiverzi.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *