Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

panouri solare Maramures
Arhitectura - Constructii

Despre tipurile de panouri solare Maramures oferite de catre Solar Center

Necesitatea independentei energetice incepe sa fie o preocupare din ce in ce mai serioasa, aparand din ce in ce mai multe firme care vin in ajutorul celor ce isi doresc acest gen de independenta. Ei bine, pentru asta, furnizorul de panouri solare Maramures Solar Center vine sa va ofere cele mai performante solutii pentru incalzire dar si pentru generarea de curent electric.
Energia solara este cea mai ambundenta forma de energie naturala de pe Pamant. Este prezenta oricand, chiar si atunci cand este innorat, iar datorita tehnologiilor moderne, acum oricine poate capta energia solara si sa o transforme fie in energie electrica sau termica prin intermediul anumitor tipuri de panouri solare. Ca si furnizor de panouri solare Maramures, venim sa va oferim doua tipuri de astfel de sisteme, dupa cum urmeaza sa le si descriem.

Gama de panouri solare Maramures pentru incalzire si apa calda

Categoria de panouri solare Maramures termice este, putem spune, cea mai simpla forma de a prelucra energia solara si de a o transpune intr-o forma de energie termica. Practic aceste panouri solare se bazeaza pe o structura cu tubulaturi metalice ce sunt inglobate in interiorul unui panou. Datorita suprafetei reflectorizante din interiorul ansamblului, tubulatura este incalzita, astfel ca energia termica este transferata lichidului ce trece prin acestea. Exista doua tipuri de panouri solare Maramures, unele sunt pentru incalzire, care contin un ulei de transfer termic, iar cele pentru apa calda sunt conectate la un sistem de pompare in cadrul circuitului de apa calda.
Insa, pe langa acest tip de panouri solare Maramures, la Solar Center veti putea gasi si solutii eficiente cu panouri solare Maramures fotovoltaice, de diferite dimensiuni si puteri.

Despre modul de functionare al unor panouri solare Maramures fotovoltaice

Ideea de panouri solare fotovoltaic este relativ recenta ca si tehnologie. Pentru a putea capta energia solara si a transforma-o in energie electrica, un panou fotovoltaic are o structura speciala formata din mai multe straturi din diferite materiale cum ar fi sticla anti-reflexiva, dar si straturi din diferiti compusi metalici ce au rolul fie de anod sau catod. Astfel incat sa se faciliteze crearea unui flux de electroni.
Practic, acest flux al electronilor este insasi energia electrica. Astfel, un panou solar poate genera tensiuni de cativa zeci de volti la o intensitate de cativa amperi. Energia obtinuta astfel este trecuta printr-o punte redresoare care la randul ei trimite energia electrica catre acumulatori.
Acesta este modul simplist de a privi cum energia solara este transformata in energie electrica prin intermediul unor panouri solare Maramures fotovoltaice. Evident, gama noastra de produse include atat panouri solare termice cat si fotovoltaice, dar si echipamente adiacente pentru punerea in functiune dar si fixarea acestora in functie de necesitati.
Pe langa panouri solare oferim o gama extinsa de echipamente destinate obtinerii de energie regenerabila, dar si solutii de incalzire, cum ar fi pompe de caldura, sisteme de incalzire in pardoseli. Pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre oferta noastra de panouri solare Maramures si echipamente auxiliare, va asteptam pe siteul www.solarcenter.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *