Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

blocuri de desen
Arta

Dimensiuni si caracteristici ale blocurilor de desen

Daca aveti un copil mic, la gradinita sau chiar la scoala primara, cu siguranta ii place sa deseneze. Pentru ai oferi acestuia materiale pe care sa deseneze in voie dar si in care sa isi depoziteze „operele de arta” ale lui, ca sa zicem asa, blocurile de desen sunt cea mai buna solutie. De asemenea, blocurile de desen nu sunt destinate doar celor mici, ci si adolescentilor sau adultilor. Daca ne place sa desenam sau sa pictam, blocurile de desen sunt cea mai buna solutie si pentru noi deoarece stim ca in acestea ne putem pastra in siguranta toate picturile si desenele pe care noi le-am realizat.

Atunci cand dorim sa achizitionam un bloc de desen trebuie sa stim ca acesta este de diferite dimensiuni, astfel incat daca dorim sa desenam ceva care ne ocupa mai mult spatiu sa putem achizitiona un bloc de desen mai mare, de exemplu de dimensiuni A3, sau unul mai mic pentru realizarea unui desen sau a unei picturi de mici dimensiuni. De asemenea trebuie sa stiti ca dimensiunea standard a blocurilor de desen este dreptunghiulara, dar acestea pot fi achizitionate intr-un format de tip „Portret” sau intr-unul de tip „Landscape”. Aceste blocuri de desen pot contine intre 10 si 100 de file pe care putem desena si picta.

Tot ce trebuie sa mai stim atunci cand achizitionam un astfel de bloc de desen este ca atunci cand dorim sa il cumparam sa stim pentru ce fel de desene sau picturi dorim sa il utilizam. De aceea exista o gama variata de blocuri de desen, atat cele destinate desenatii cu creionul cat si celor destina pictarii cu diferite tipuri de culori. De asemenea, atunci cand achizitionam un bloc de desen pe care urmeaza sa pictam trebuie sa stim ce fel de culori utilizam, culori acrilice, culori de ule, culori tempera sau culori de acuarela, deoarece filele blocurilor de desen contin anumite caracteristici care sa reziste fiecarui tip de culori mentionate anterior.

Magazinul on-line Profiart.ro va pune la dispozitie o gama foarte variata de blocuri de desen astfel incat dumneavoastra sa va puteti alege blocul de desen pe care il doriti pentru dumneavoastra sau pentru cei mici.

Preturile blocurilor de desen

Preturile acestor blocuri de desen de la www.Profiart.ro variaza foarte mult deoarece acestea sunt in functie de dimensiunea blocului de desen, numarul de file pe care il contine dar si caracteristicile filelor blocului de desen. Preturile pot incepe de la 6 lei pentru un bloc de desen destinat desenarii si pictarii celor mici si pot ajunge chiar si pana la 85 de lei pentru un bloc de desen destinat unei persoane care are un hobby in ale desenatului sau ale pictatului.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *