Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Elevatorul platforma servoscara – Pro Acces Elevator iti propune tot ce este mai nou in domeniu!

Intenzionezi sa investesti in echipamente menite sa faciliteze deplasarea persoanelor cu dizabilitati? Ai aflat de cei de la Pro Acces Elevator si despre produsele lor? Daca nu stiai, cei cei de la Pro Acces Elevator iti propun elevatorul platforma servoscara care sa deserveasca persoanelor cu handicap in interioarele unde exista scari si ridicarea carutului cu rotile ar parea o munca prea dificila pentru mana umana.

Cu cei de la Pro Acces Elevator poti discuta pentru a pune la punct toate detaliile cu privire la montarea unui elevator platforma servoscara. Astfel, instalatia de ridicat pentru persoane va functiona intr-un mod cat mai optim si poti fi linistit ca iti vei lua toate masurile pentru ca toate persoanele sa se bucure de aceleasi privilegii.

Elevatorul platforma servoscara faciliteaza deplasarea persoanelor cu dizabilitati!

Un astfel de elevator platforma servoscara permite unui pasager in scaun cu rotile sa poata fi ridicat acolo unde exista trepte de scara, un traseu inclinat sau un traseu oblic. Principalul avantaj al acestui dispozitiv consta in faptul ca montarea sa se poate face pe orice tip de scara, fie ea curba, dreapta sau chiar in spirala.

Acest elevator este proiectat ca un vehicul cu platforma, iar glisarea propriu-zisa se face pe un sistem portant care se aseamana cu mana. Montarea sistemului portant se poate face pe orice perete sau pe stalpi din metal. Astfel de sisteme permit o mai buna deplasare pentru persoanele cu dizabilitati, asigurandu-le totodata si un plus de autonomie.

Pro Acces Elevator a cautat dintotdeauna sa garanteze sanse egale persoanelor in scaune cu rotile astfel incat accesul in anumite imobile sa se faca cu mai multa usurinta. Aceasta firma are in vedere furnizarea unei game variate de platforme pentru persoanele cu dizabilitati si printre acestea se gaseste si acest elevator platforma servoscara, dar si elevatoare verticale cu cabina sau module compacte, platforme inclinate sau oblice, scaune sub forma de lift etc.

De cele mai multe ori, produsele de la Pro Acces Elevator sunt destinate spatiilor rezidentiale trebuind sa fie montate in special in interior. Echipamentele sunt fabricate de catre producatori  cu experienta in domeniu si prin urmare, ai toate motivele sa te orientezi spre un dispozitiv propus de catre cei de la Pro Acces Elevator.

Pentru a dispune de elevatorul platforma servoscara, ia legatura cu Pro Acces Elevator!

Cat de greu iti este sa te deplasezi in scaun cu rotile mai ales atunci cand ai de-a face cu o scara? La aceasta intrebare iti vor raspunde cei de la Pro Acces Elevator din moment ce ei dispun de instalatiile necesare pentru a ridica persoanele: este vorba despre ascensoare si platforme special concepute pentru a fi de ajutor persoanelor cu dizabilitati locomotorii.

Cei de la Pro Acces Elevator colaboreaza cu producatori de renume european si mondial cum ar fi Acces BDD, Garaventa LIFT si Liftex pentru a putea deservi tuturor solicitarilor. Astfel de echipamente sunt de nelipsit din case de batrani, consilii judetene, camine, cladiri administrative, iar cei de la Pro Acces Elevator iti sunt alaturi pentru a putea dipune de ele cat mai repede.

Elevatorul platforma servoscara necesar spatiul tau rezidential poate fi comandat de la Pro Acces Elevator!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *