Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Eurokapu Ellady-Top 9 avantaje perdele industriale

Spune-mi de cate ori intri si iesi pe usa depozitului, ca sa-ti spun cate muste, musculite si alte insecte sunt pe metru patrat. La ecuatie mai poate fi adaugat si ¨factorul¨ praf, curent sau diconfort. Elimina toate aceste inconveniente prin simpla instalare a unor perdele industriale.

Dincolo de faptul ca asigura un mediu de lucru mai placut, perdelele industriale permit o termoizolare eficienta dar si o trecere usoara dintr-o incapere in alta. Bineinteles, avantajele nu se opresc aici. O perdea industriala se poate adapta oricaror deschideri si oricarui flux de trafic, randamentul fiind unul garantat chiar si in cele mai vitrege conditii.

Eurokapu Ellady iti propune o gama variata de perdele industriale, la preturi excelente. Perdelele sunt confectionate din PVC si pot fi create la dimensiunile dorite. Poliplanul poate fi transparent sau colorat, iar inchiderea se poate realiza cu dispozitive mecanice, pneumatice, semiautomate sau electropneumatice.

Indiferent de optiuni, Eurokapu Ellady iti garanteaza produse de o calitate premium la preturi accesibile! In plus, firma brasoveana asigura conditii avantajoase de livrare in toata tara!

De ce sa lucrezi in conditii improprii cand te poti bucura de confort chiar si intr-un spatiu de tip industrial!

Perdele industriale-Un detaliu pentru confortul tau!

Separarea zonelor din cadrul spatiilor comune de depozitare, o problema? Nu si cu perdele industriale, elemente inovatoare prin gama de beneficii pe care le asigura si practice prin design. Aceste accesorii de tip industrial au devenit indispensabile celor care doresc sa bucure de confort, dar si de spatii delimitate inteligent.

Ce sunt perdelele industriale?

Perdelele din fasii PVC sunt ideale pentru mediul industrial. Mai exact, sunt folosite pentru acoperirea deschiderilor.

Produsele de acest gen sunt destinate unitatilor de productie, halelor si depozitelor, iar rolul lor principale este acela de a impiedica patrunderea aerului si a prafului, dar si patrunderea instectelor in incinta. Gratie acestor caracteristici, perdelele industriale elimina disconfortul, creand un spatiu curat si igenizat de care se pot bucura toti angajatii. De asemenea, perdelele din PVC tin zgomotul la distanta!

In functie de arhitectura spatiului si de necesitatile beneficiarilor, perdelele industriale pot fi executate in doua variante, si anume: fixe si mobile (pot fi actionate electric).

Perdelele industriale nu impiedica traficul vehiculelor ci ,din contra, il faciliteaza, permitand trecerea rapida a utilajelor (se deschid exact pe dimensiunea vehiculului).

Avantaje perdele industriale

  • protectie impotriva fumului, prafului, mirosului neplacut si zgomotului
  • reduc pierderile de caldura pe durata tranzitului
  • permit un trafic rapid si in volum mare
  • asigura o termoizolare eficienta
  • impiedica patrunderea in incinta a insectelor si pasarilor
  • delimiteza in mod eficienta incaperile de depozitare
  • au o durata lunga de viata (sunt fabricate pentru conditii grele)
  • se pot actiona electric
  • se instaleaza rapid si nu necesita intretinere

Pentru a descoperi toate aceste avantaje, specialistii recomanda gama de perdele industriale din oferta Eurokapu Ellady. Perdelele se pot utiliza cu succes in spatii frigorifice dar si in spatii destinate depozitarii de legume, fructe sau flori.

Informatii suplimentare si oferte personalizate gasesti pe www.eurokapuellady.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *