Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Poduri rulante? Servicii de la A la Z cu Axa Service

Eficienta maxima in hale de productie si depozite acoperite sau deschise, de orice dimensiuni. Cele mai inovatoare spatii de acest gen dispun, in mod obligatoriu, de poduri rulante. Puternice si extrem de sigure, podurile rulante ofera randament maxim in activitatile de ridicare si manipulare marfuri. Comparativ cu o macara, podul rulant dispune de o caracteristica unica: nu ocupa spatiu la sol, fiind suspendata!

Podurile rulante sunt echipamente ce se bucura de o popularitate in continua crestere in randul celor care vor sa aduca imbunatatiri considerabile in procesele tehnologice de productie. Dincolo de eficienta lor, podurile rulante sunt cunoscute si pentru faptul ca asigura crearea unui spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport. Mai exact, prezenta unor poduri rulante este discreta, dar esentiala in ceea ce priveste manipularea optima a incarcaturilor voluminoase!

Pentru cele mai noi modele de poduri rulante, consulta oferta Axa Service, firma cu o experienta de peste 22 de ani pe piata de profil din Romania.

Poduri rulante-Utilizeaza spatiul unei hale intr-un mod inteligent si practic. Iata cum

Chiar daca sunt nelipsite din activitatile care presupun ridicarea si manipularea de marfuri voluminoase, macaralele prezinta dezavantajul ca nu pot fi utilizate in orice spatiu. De pilda, un astfel de utilaj se dovedeste a fi total ineficient intr-o hala sau spatiu inchis de depozitare. Prezenta unei macarale ar putea ingreuna productivitatea angajatilor si ar ocupa, inutil, spatiul de la sol. Ce alternative exista?

Podurile rulante sunt o inovatie in domeniu si sunt proiectate special pentru a indepli chiar si cele mai exigente cerinte in materiede manipulare marfuri.

Poduri rulante-O investitie avantajoasa. Iata de ce

Podurile rulante sunt macarale cu un plan care se deplaseaza de-a lungul podului, intre cai rulante paralele. Un astfel de echipament indeplineste sarcinile unei macarele, cu avantajul ca salveaza mult din spatiul disponibil, fiind instalat la inaltime (suspendat).

Utilizarea acestora in varianta suspendata ofera avantajul economiei de spatiu la sol. Acest spatiu poate fi utilizat in alte scopuri, ca de pilda, transport si dotare cu linii de productie

Podurile rulante pot fi utilizate individual sau impreuna cu alte dispozitive de manevrare a incarcaturii. Echipamentele garanteaza manipularea flexibila, suspendata si extensibila a incarcaturilor.

Gama de poduri rulante este una variata, fiecare mode oferind un set unic de avantaje. Indiferent de caracteristicile modelului, un pod rulant convinge prin constructia sigura, controlul eficient si capacitatea de a ridica /manevra sarcini mari. Principalul avantaj ramane economisirea spatiului intr-un mod inteligent si practic.

Axa Service-Furnizor poduri rulante. Ai accesul la cele mai noi inovatii in domeniu!

Fie ca detii un spatiu de productie/depozitare de tip hala inchisa ori deschisa, Axa Service dispune de poduri rulante adaptate necesitatilor tale si conditiilor de munca specifice.

Solutiile propuse de Axa Service indeplinesc cerinte variate de ridicare industriala (pentru sarcini medii si grele), acoperind toate componentele procesului de fabricatie. O atentie deosebita este data nivelului de securitate al echipamentelor. Pentru asta, podurile rulante au incorporate diferite componente a caror scop este cresterea niveluli de siguranta in timpul manevrarii/operarii.

Axa Service iti sta la dispozitie inclusiv cu servicii de amplasare, montare si demontare poduri rulante. Aceste servicii se executa doar de catre personal cu experienta.

Poduri rulante OMIS in gama completa si la preturi competitive? Acceseaza www.axaservice.ro si consulta oferta. Pentru detalii suplimentare apeleaza numarul de telefon 0216.367.948.

Simplifica-ti munca, obtine performante la inaltime!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *