Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

foraje puturi bucuresti
Arhitectura - Constructii

Foraje de puturi in Bucuresti o adevarata aventura

Cum va povesteam, mi-am cumparat o casuta la margine de Bucuresti. Mai precis, undeva mai la tara. Dar, cum nu am avut pe cine sa intreb despre ce utilitati as putea avea, am luat-o doar bucurandu-ma de peisajul salbatic si de pretul foarte mic pe care mi-l cerea dezvoltatorul. Am aflat ulterior ca ar trebui eu insami sa forez un put. Astfel incat am cautat in Pagini Aurii firme de foraje de puturi. Doamne, cat de multe erau! De unde sa stiu care firma de foraje puturi este mai buna? Si care m-ar fi putut ajuta intr-un timp minim?

Am inceput sa sun cativa prieteni care tocmai isi cumparasera o locuinta in afara oraselor, si care avusesera nevoie si ei de astfel de servicii. Mi-au recomandat o anumita firma, care spuneau ei ca ar fi serioasa, ca nu costa mult ce au ei de facut si ca lucreaza in timp record. Nu am mai intrebat ce ar insemna la ei un timp record… Eu aveam nevoie de un put in curtea casei sau foarte aproape de casa mea in maximum trei saptamani.

Preturile firmelor de foraje puturi au explodat subit

Am contactat acea firma de foraje puturi despre care mi se spusese ca este foarte serioasa. Am intrebat un pret orientativ dar mi-au spus ca nu pot calcula decat la sfarsit pentru ca ei nu stiu inca pe ce fel de sol va fi facuta lucrarea. Am fost de acord, mi se parea logic. Dar eu stiam dinainte cam ce preturi au avut prietenii mei pentru o lucrare asemanatoare. Dupa vreo doua saptamani de la inceperea lucrarilor, am primit un mesaj in care eram rugata sa platesc aproximativ jumatate din ce ei preconizau a fi costul total al lucrarii. Am ramas socata, era de doua ori cat luasera aceiasi oameni pentru o lucrare anterioara intreaga, o lucrare care fusese la fel de grea, pe acelasi tip de sol. Adica, aceasta firma de foraje puturi imi lua mie la mijlocul lucrarilor, “deocamdata”, atat cat luase altora pe toata lucrarea. I-am confruntat spunandu-le exact ce stiam de la cei la care lucrasera anterior. Mi-au explicat motivul pentru care pretul s-a dublat. Abia dupa aceea am inteles cuza saltului preturilor.

Calitatea lucrarilor firmelor de foraje puturi

Aceasta firma de foraje puturi a lucrat pana la urma impecabil dar la un pret mult mai ridicat decat aflasem eu. Motivul il intelesesem dar asta nu insemna ca trebuia sa si fiu de acord… Nu aveam de ales insa. Eram la mana lor. In schimb, calitatea lucrarii a fost impecabila. Au facut un put cu o apa incredibil de curata, betonul putului era fara cusur, sistemul de filtrare era german, iar sistemul de ridicare a apei era foarte interesant, si tot de la nemti fusese luata ideea. Chiar mi-a placut cum au lucrat. Si mai e ceva, foarte important cred eu: acolo unde au lucrat, au lasat foarte curat. Nu au lasat nicio urma de pamant sau nisip ce fusesera dislocate pentru forarea putului. Jos palaria!

Detalii pe Www.puturiapa-hidrogeofor.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *