Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Furtunuri hidraulice – Geman Invest iti recomanda cele mai bune produse!

Pentru transportul gazelor, aerului, uleiurilor, emulsiilor, carburantilor etc. se folosesc furtunuri hidraulice. In functie de ce anume transporta, acestea au o anumita structura, fiind fabricate din diverse materiale. Daca aveti nevoie de furtunuri hidraulice, achizitionati-le din oferta Geman Invest!

Oferta de furtunuri hidraulice

Cumparati furtunuri hidraulice din oferta Geman Invest si nu veti regreta! Datorita promptitudinii procesarii comenzii, comanda dumneavoastra este pregatita intr-un timp rapid, iar coletul va este livrat foarte repede, astfel incat se minimizeaza stagnarea productiei.

In oferta Geman Invest se gasesc furtunuri hidraulice: de joasa presiune, de medie presiune, de inalta presiune, de foarte inalta presiune, termoplastice si cu aplicatii speciale. Primele sunt utilizate pentru linii hidraulice de joasa presiune si pentru transportarea uleiurilor, carburantilor, precum si a apei si aerului. Cele de medie tensiune sunt folosite pentru fluide precum uleiuri de ungere si emulsii hidraulice, avand presiunea pana in 25 de bari. Furtunurile hidraulice de mare presiune sunt adecvate in situatiile in care presiunea depaseste 25 de bari. In plus, acestea din urma se folosesc pentru transportarea uleiurilor de tip parafinic si naftenic (au legatura cu petrolul distilat).

Furtunurile termoplastice se folosesc in industrie, cu precadere atunci cand este vorba de: dispozitive de salvare, stivuitoare, dispozitive mobile, echipamente portuare etc. In general, ele rezista la temperaturi de la – 40 de grade Celsius pana la 100 de grade Celsius. Intrucat au o flexibilitate foarte buna si un indice de dilatare redus, prezinta un timp hidraulic foarte bun.

 

Informatii utile despre furtunuri hidraulice

 

Este pentru prima data cand trebuie sa cumparati furtunuri hidraulice si nu stiti care sunt criteriile? Ei bine, in primul rand, trebuie sa tineti cont de presiunea de lucru. Daca cele de joasa presiune transporta apa si aer, cele de inalta presiune sunt supuse unor actiuni foarte puternice, astfel ca trebuie sa fie cu mult mai rezistente. In al doilea rand, e necesar sa aveti in vedere temperatura la care vor fi supuse furtunurile si cea a transportului efectiv. Nu in ultimul rand, alegerea furtunurilor hidraulice depinde de mediul de lucru si de raza de indoire.

Sa facem cunostinta cu Geman Invest!

Geman Invest este o societate cu obiect de activitate in sectorul productiei industriale, oferind o gama diversa de produse si servicii. Datorita colaborarilor cu firme recunoscute pe plan mondial, produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate si au utilizari multiple. In oferta gasiti: furtunuri hidraulice, reductoare, elemente de etansare, cuplaje inalta tensiune, folii de ambalat, supape, adezivi, fitinguri, rulmenti de tot felul, lanturi, chingi, folii de paletizat etc.

Geman Invest distribuie si este reprezentant de consumabile industriale si echipamente pentru urmatoare firme: DELTA, FAG, GAMET, KOYO, LOCTITE LOXEAL, SKF, URB, WEKEM etc.

Aveti nevoie de furtunuri hidraulice? Luati legatura cu reprezentantii Geman Invest! Acestia va vor oferi consultanta de specialitate, iar in urma discutiei veti achizitiona produsul potrivit din oferta Geman Invest.

Date de contact:

Targu-Mures, str. Libertatii nr. 110A. Tel.: 0265.233.661, 0744.522.669, 0741.194.580.

Maieru, str. Principala, nr. 803 A; Bistrita-Nasaud.

Medias, str. Aurel Vlaicu, nr.124/A.

Suceava, Calea Burdujeni, nr. 148. Tel.: 0741.194.580.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *