Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

genti de dama
Afaceri

Gentile care au spart tiparele anilor ʹ30

Moda nu a fost niciodata o industrie care sa stea pe loc. Ceea ce e la moda astazi maine este doar o amintire. Cu siguranta cu cat esti mai iesit din tipare in materie de vestimentatie si accesorii cu atat esti mai apreciat si mai original.Dar, atunci cand vine vorba de a sparge tiparele cu siguranta ai nevoie de o doza de nebunie, originalitate si imaginatie fara limite.

A fi designer nu este o munca usoara, mai ales atunci cand in jurul tau apar oameni cu idei noi care acapareaza atentia prin creativitatea lor iesita din tipare si aceasta misiune nu devine mai usoara mai ales in momentul in care vrei sa devii un designer consacrat si sa te tina minte lumea prin creatiile tale zeci de ani. Un astfel de designer este Elsa Schiaparelli care s-a remarcat prin creatiile ei iesite din comun care au spart tiparele anilor ʹ30 printr-o creativitate geniala parca data de divinitate. Si asta nu s-a remarcat doar prin vestimentatia creata de ea ci si prin gentile pe care le-a realizat, ducand la nivel de arta purtarea accesoriilor.

Gentile de dama create de Elsa Schiaparelli cu siguranta au creat o frenezie in randul consumatorilor de moda si nu i-a fost usor sa sparga aceste tipare datorita rivalei ei Coco Chanel care la vremea respectiva era deja un nume important in industria modei.Cu toate acestea gentile create de Elsa Schiaparelli sunt apreciate si astazi capatand un loc de cinste printre mastodontii din industria modei.

Elsa Schiaparelli este ca un fel de Dali pentru industria modei. Gentile cu design-uri neobisnuite cum ar fi transformarea unui pantof intr-o gentuta perfecta pentru pentru un cocktail party sau genti inspirate din obiecte care le gasim in jurul nostru cum ar fi o geanta sub forma de telefon, au fost ideea de baza a creatiilor Elsei Schiaparelli. Daca ar fi sa rezumam toate creatiile ei la un singur cuvant acesta cu siguranta ar fi ,,inedit”.

Gentile create de Elsa Schiaparelli sunt caracterizate prin extravaganta si nonconformism.Este de mentionat faptul ca Elsa Sciaparelli a fost cea care a lansat moda purtarii gentilor de-a curmezisul iar apogeul acestei mode este atins in timpul celui de-al doilea razboi mondial cand bicicleta a devenit mijlocul de transport cel mai raspandit datorita faptului ca mainile trebuiau lasate libere.

Despre genti se poate spune ca de-a lungul timpului au avut o istorie destul de vasta, s-au transformat in timp si au capatat diverse forme de la cele mai bizare pana la cele mai obisnuite. Chiar si astazi sunt apreciate gentile marca Elsa Schiaparelli si asta pentru ca sunt diferite fata de ceea ce cunoastem pe piata. Daca vrem sa iesim din tipare si sa abordam o imagine nonconformista si in acelasi timp sa atragem si aprecierea celor din jur atunci cu siguranta vom reusi acest lucru purtand ca accesoriu care sa ne completeze vestimentatia o geanta marca Elsa Schiaparelli.

Elsa Schiaparelli cu siguranta merita acest loc de cinste printre matodontii industriei modei si asta pentru ca datorita design-urilor ei extravagante si nonconformiste in vremuri in care nu prea isi aveau locul, a scris istorie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *