Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

Tractoare viticole de diverse tipuri

tractor viticol
Tractoare viticole diverse si cu accesorii diverse chiar veti regasi in multe locatii in ultima perioada, intrucat viticultura a devenit un domeniu mult vizat de catre persoane din varii parti ale tarii, fie pentru productia proprie de struguri si vin, fie ca si o afacere.Astfel ca, aceste tractoare viticole pot fi una dintre echipamentele ideale ce vor fi utilizate in efectuarea de diverse lucrari in domeniul viticulturii, in speta cand se ia in calcul si ideea in care foarte multe culturi viticole vor fi plasate in panta, pe dealuri, in zone care uneori pot fi chiar greu accesibile pe jos.

Tractoare viticole reversibile

Un model de tractoare viticole sunt cele reversibile, cele care de regula sunt recomandate si pentru livezi, sau sere si bineinteles, in culturile viticole.Se pot atasa la aceste tractoare viticole si pluguri atunci cand este nevoie spre exemplu de ingrijirea solului sau chiar si cultivatoare in acest sens.Modele de tractoare viticole reversibile au tractiunea fata-spate si pot avea chiar pana la putin si peste 100 cai putere.

Se pot utiliza deci aceste tipuri de tractoare viticole in doua directii, de fapt in ambele directii mai exact spus, fata-spate. Scaunul si comanda pot fi rotite si inca foarte rapid, in doar cateva secunde chiar.Un avantaj al unui tractor viticol reversibil este din nou si faptul ca prin insasi constructia sa un astfel de tractor va putea sa patrunda chiar si in spatii mai inguste, in spatii in care poate alte tipuri de tractoare viticole sau orice fel de tractoare si utilaje agricole nu vor putea sa patrunda.

Un tractor viticol multifunctional

De multe ori vom intalni in randul unor tractoare viticole reversibile o multifunctionalitate, adica spre exemplu, unele tractoare viticole reversibile pot fi utilizate in mai multe moduri pentru mai multe tipuri de activitati. In acest sens, putem mentiona spre exemplu ca partea din fata la unele tractoare viticole poate fi folosita pentru activitati de ridicare, iar in aceeasi masura putem mentiona si faptul ca la unele tractoare viticole rotile sunt egale, iar la unele insa acestea nu sunt egale, fapt ce va influenta binentels si modul lor de functionare.

Exista deci fe si fel de situatii in care se vor utiliza diferite tipuri de tractoare viticole, pentru diferite tipuri de activitati in acest domeniu al agriculturii.

Unul dintre marile avantaje oferite de aceste varii tipuri de tractoare viticole este si acela ca ele sunt usor de manevrat, astfel ca spre exemplu un astfel de vehcul cu dimensiuni mai mici, va putea fi de mare ajutor in speta in zone care pot fi ceva mai greu accesibile.

Mai exista si unele tractoare viticole ireversibile, mai exista bineintels si tractoare viticole cu roti inegale, adica mai exact de marimi diferite, insa cel mai important este sa analizati de care anume dintre ele veti avea dvs. nevoie vezi pe Www.Tractorul.ro, inainte de a stabili mai exact de unde anume sa achizitionati un tractor viticol si mai apoi cum sa il utilizati in mod corespunzator.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *