Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Grup electrogen diesel – despre cum sa ai energie electrica non-stop

Ce crezi ca s-ar intampla daca s-ar opri alimentarea cu energie electrica a unui spital sau laborator medical? Un singur cuvant ar descrie situatia: HAOS. Chirurgii ar trebui sa intrerupa operatiile, pacientii ar fi in pericol, probele prelevate de la bolnavi de cancer si nu numai ar fi compromise, caldura ar fi oprita etc. Solutia? Independenta energetica. Asemenea unitati si nu numai au nevoie de ceva care sa le furnizeze electricitate imediat ce alimentarea de la reteaua obisnuita ar fi intrerupta. Acel ceva constituie un grup electrogen diesel si poate fi gasit la firma Mix Equipment.

Despre utilitatea unui grup electrogen diesel

Poate nu-ti vine sa crezi, dar sa ai un grup electrogen diesel este foarte avantajos, mai ales daca ai o afacere ori intreprinzi activitati care nu trebuie sa fie oprite sub nici o forma. Alimentarea cu energie electrica se poate intrerupe oricand, dar asta nu inseamna ca si tu iei o pauza. Dimpotriva, pentru a te mentine pe piata, este necesar sa fii prezent non-stop. Spre exemplu, daca esti administratorul unui magazin online cu incaltaminte / cosmetice / materiale de constructii etc., o pana de curent iti compromite mai mult ca sigur niste comenzi. Rezultatul? Pierzi profit, iar clientul nu mai intra pe site-ul tau sau o va face mai rar. Daca esti patronul unei publicatii, te bazezi destul de mult pe trafic, care atrage dupa sine publicitatea. Daca traficul se mentine la cote bune, diverse firme vor apela la tine pentru a-si face reclama, bineinteles contra cost. Ca sa ai, insa, trafic, trebuie sa oferi mereu cate ceva vizitatorilor, iar pentru a exista efectiv non-stop in spatiul online, trebuie ca serverele sa-ti functioneze tot timpul. Asadar, cand se lucreaza la reteaua de electricitate ori cand e avarie, imediat sa inceapa sa functioneze un grup electrogen diesel, pentru ca activitatea sa nu fie intrerupta absolut deloc.

Grup electrogen diesel de la Mix Equipment

In oferta companiei mentionate se gasesc grupuri electrogene disponibile in doua variante de configurare. Unele sunt de tip carcasat. Avantajul utilizarii acestora consta in faptul ca nu fac zgomot asa mare cand functioneaza, intrucat sunt puse in containere speciale. Restul grupurilor sunt de tip deschis. Pentru o utilizare cat mai usoara, o parte au comanda manual, iar cealalta parte, comanda automata. Puterea unui grup electrogen diesel difera in functie de marca. Spre exemplu, cele Visa au intre 9 kVA si 3500 kVA, iar cele marca 2H Energy, intre 30 kVA si 650 kVA.

Stii unde ai mai putea folosi grup electrogen diesel? La tine acasa! Daca locuiesti intr-o zona unde foarte des reteaua de electricitate cedeaza din cauza supraincarcarii ori a echipamentelor vechi, ai nevoie de ceva care sa te salveze. Poate ca vara nu te deranjeaza asa mult 2-3 ore de intrerupere cu alimentare de electricitate, dar iarna ai nevoie de caldura si lumina. Mai bine iei legatura cu reprezentantii firmei Mix Equipment si cumperi un generator decat sa fii luat pe nepregatite. Mai multe detalii despre acest produs poti obtine sunand la numarul de telefon 0745.320.021 sau mergand la sediu, pe strada Sofiei, nr. 14C, Oradea.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *