Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

panza pe sasiu
Arta

Panza pe sasiu – usurinta in realizarea operelor de arta

Toate materialele necesare in realizarea unei opere de arta sunt importante, fiecare avandu-si rolul lor, desi unele par a fi doar niste detalii, ele ocupa un loc la fel de important precum culorile, de exemplu, care trebuie alese cu mare grija si gandire. Nimic nu trebuie realizat pe graba, iar dintre articolele care ocupa un loc esential, se numara si panza pe sasiu, aceasta trebuie aleasa la marimea corespunzatoare, dumneavoastra stiind dimensiule de care aveti nevoie.

Modelele de care dispune panza pe sasiu

Panza pe sasiu este de diferite modele, precum toate ustensilele de pictat, astfel ca dumneavoastra aveti la dispozitie o intreaga gama de produse de cea mai buna calitate, pe care va puteti baza ca veti reusi sa creati ceea ce v-ati propus. Asadar, panza pe sasiu se prezinta sub diferite forme: patrate, dreptunghiulare, rotunda, ovala sau trapezoidala. Toate aceste forme sunt destinate unui fel de pictura, unui anume stil pe care fiecare dintre noi il adoptam atunci cand „devenim artisti”. Puteti alege un set de panze in loc sa cumparati fiecare panza separat, asa veti beneficia de o reducere de 3%, astfel veti economisi bani pentru alte materiale de care mai aveti neoie, cum sunt pensulele sau culorile pe care le doriti.

Calitatea pe care o prezinta panza pe sasiu

Panza pe sasiu este din bumbac 100%, ceea ce inseamna ca opera dumneavoastra va fi de o calitate superioara, putand fi admirat de toata lumea ani la rand, beneficiind de o durabilitate mult mai mare decat alte panze din alte materiale textile. Greutate unei panze este de apropximati 280 de grame pe metru patrat, fiind intinsa pe un sasiu confectionat din lemn, avand grosimi de la 1 la 2 cm. De asemenea, panza pe sasiu prezinta 3 straturi de grund aplicat manual, dar si mecanic, acest aspect sugerand calitaeta superioara de care veti beneficia alegand acest tip de panza.

De asemenea, granulatia este medie, adica nu veti intampina dificultati in pictare si in uscarea culorilor de pe panza de sasiu. Panza pe sasiu este 100% fara acid, asta inseamnand faptul ca are un grad ridicat de durabilitate, ceea ce am mai precizat anterior, referitor la durbilitatea operelor dumneavoastra. Panza pe sasiu este preparata cu un grund universal de acrilic, de o calitate superioara, fiind perfecta pentru toate tipurile de picrura: in ulei, in culori acrilice, tempera, tus sau chiar carbune. Asadar, panza pe sasiu este tot de cea veti nevoie in cariera sau hobby-ul dumneavoastra.

Comandarea si cumpararea panzei pe sasiu

Acest pas il puteti realiza fie din magazinul din carierul dumneavoastra unde se comercializeaza panza pe sasiu de calitate superioara, care sa indeplineasca toate condiile precizate anterior, fie ca doriti sa cumparati cu cea mai mare lejeritate, de pe internet. Comandand de pe internet veti beneficia, la sosire, de verificarea coletului, sa fiti siguri ca ati primit ceea ce doriti. Panza pe sasiu poate fi conandata accesand Profiart .

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *