Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

haine second hand
Afaceri

Haine second hand, calitate la preturi avantajoase

Buna! Numele meu este Miron Emilia si in prezent ma ocup cu gestionarea unui magazin cu haine second hand. Am tinut neaparat sa scriu acest articol pentru ca stiu din experienta, ca lumea priveste reticenta varianta achizitionarii hainelor de acest fel, pentru ca nu sunt la moda, pentru ca au mai fost purtate si multe alte idei de acest gen, eronate desigur, dar care ii impiedica sa beneficieze de numeroasele avantaje ale acestora.

Haine second hand- calitate inainte de toate!

In moda, calitatea ar trebui sa dicteze tendintele. Des ipoate vi se pare ireal ce spun, hainele second hand sunt la fel de frumoase sau poate chiar mai frumoase decat orice produs de la vreun mare brand. Ganditi-va doar ca dumnevoastra mergeti la shopping si va cumparati cele mai frumoase si calitative haine, in fond sunt pentru dumneavoastra si vreti sa arate si bine si sa fie si de calitate. Le purtati o perioada, dupa care, din cine stie ce motive, fie ca nu va mai vin, fie ca v-ati plictisit de ele, luati in calcul ideea de a le dona. Ei bine exact asa sta treaba si in cazul altor persoane doar ca dumneavoastra sunteti in pozitia celui la care ajung hainele nu a celui care le doneaza. Chiar si asa calitatea lor nu poate fi contestata, mai ales datorita faptului ca echipele care se ocupa cu importul acestora, au un regim foarte strict de selectie, iar majoritatea hainelor provin de la marile firme de textile.

Asadar in ceea ce priveste hainele second hand, calitatea este ireprosabila, iar preturile sunt pactic de nerefuzat. Singurul luru de care aveti nevoie, este putina rabdare pentru ca nu mereu o sa gasiti ceea ce va doriti in primul magazin second hand in care intrati si bineinteles trebuie sa lasati la o parte prejudecatile si sa va convingeti chiar dumneavoastra de adevar.

Haine second hand pentru toate gusturile!

Asa cum am mentionat si mai sus, pe langa pret si calitate si aspectul hainelor second hand constituie un avantaj pentru acestea. De exemplu in magazinul meu au ajuns adesea haine absolut superbe. De la jeans si pana la jachete, exista situatii in care gasiti in magazinele second hand ceea ce nu gasiti in marile malluri si in plus aveti si certitudinea ca este unicat.
Va spun din proprie experienta; achizitionarea hainelor la mana a doua este cea mai avantajoasa motoda de a va imbraca cu gust, cu haine de calitate si fara sa trebuiasca sa economisiti luni de zile inainte pentru un pulover. Puteti arata ca un manechin chiar si cu www.HaineshGermania.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *