Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Fine Design Studio – Design interior Bucuresti

Daca doresti sa-ti amenajezi locuinta si esti in cautarea unei firme care se ocupa de amenajari interioare, Fine Design Studio este solutia perfecta. Apeland la servciul de amenajari interioare Bucuresti, echipa de specialisti din cadrul companiei vor realiza din spatiul tau caminul ideal.

Personalul calificat si cu experienta in domeniul amenajrilor interioare, este mereu la curent cu toate noutatile care apar pe piata de profil, fiind gata sa vina in intampinarea ta cu cele mai optime solutii pentru ca apartamentul tau sa aiba o atmosfera relxanta si primitoare.

Nu trebuie sa iti pierzi timpul cu amenajarea interioara, Fine Design Studio se va ocupa in totalaitate de aspectul interior al spatiului tau, de la alegerea sistemului de iluminat, alegerea materialelor, pana la schimbarea mobilierului si multe altele.

Fine Design Studio – amenajari interioare cu stil!

Pentru echipa de specialisti, design-ul interior este o pasiune. Compania a avut numeroase colaborari , acestea avand un real succes. Pentru design interior Bucuresti, firma discuta cu fiecare client in parte pentru a afla care sunt trasaturile acestuia, punanndu-le in practica in locuinta ce urmeaza a fi amenajata, iar pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor, expertii vor crea un design interior placut pentru toti cei care locuiesc in acea casa, facandu-l mai placut si mai luminos.

Firma Fine Design Studio se ocupa si amenajari interioare cladiri comenrciale si birouri.

Design interior Bucuresti, doar prin Fine Design Studio.Algerea perfecta pentru amenajarea locuintei tale!

Fine Design Studio, vine in ajutorul tau cu cele mai bune si eficente solutii in materie de design interior Bucuresti, pentru amenajarea locuintei tale.

Asumandu-si responsabilitatea in tot ceea ce realizeaza, compania garanteaza calitatea serviciilor oferite pentru ca tu sa fi pe deplin multumit la sfarsitul lucrarii si amenajarea casei tale sa fie asa cum ai visat.

Pe langa serviciile de design interior, Fine Design Studio se ocupa si crearea de logo-uri. Asa ca daca faci parte din conducerea unei firme, poti alege logo-ul care sa te reprezinte sau care sa atraga publicul. Daca vei alege sa colaborezi cu Fine Design Studio, vei putea beneficia si de servicii de creatie precum:

  • Foie cu antet
  • PlicC4/DL
  • Template business card
  • Mpa A4 cu buzunar
  • flyer/leaflet A4 (triptic),
  • template web-site
  • template prezentare Powerpoint
  • poster A3/A2
  • template brosura (booklet) 8xA5/12xA5
  • machete mateiale promotionale, machete sticker-uri, etc.

Avand o exeprienta bogata in doemniul amenjarilor interioare, poti apela cu incredere la serviciile Fine Design Studio, deoarece acestea vor fi executate cu profesionalism, seriozitate si bun gust de catre expertii companiei, iar raportul calitate-pret este foarte atractiv.

Daca te-am facut curios de ceea ce pot face specialistii companiei, viziteaza pagina web www.logosidesigninterior.ro . Aici vei putea vizualiza o galerie cu poze din care te vei putea inspira pentru design-ul interior la locuintei tale.

Alaturi de o echipa, tanara, dinamica si serioasa, iti va fi mult mai usor sa-ti amenajezi spatiul.

Nu mai sta pe ganduri si alege Fine Design Studio, pentru amenajari interioare de calitate.

“Munca, daruirea, competenta si viziunea” sunt motto-ul companiei pentru gasirea solutiilor perfecte in design interior Bucuresti.

Pentru informatii si si colaborari, poti lua legatura cu reprezentantii companiei 0766. 605. 605

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *