Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

plase insecte
Arhitectura - Constructii

Plase insecte tip plisee

Aceste plase insecte tip plisee fac parte din cele mai moderne sisteme de protectie impotriva acestor mici daunatori zburatori ce ne pot face san e simtim destul de inconfortabil in propria casa. Cu ajutorul unei plase insecte, cu siguranta nu va mai trebui sa vanati insectele prin casa cu ziarul facut sul. In cazul in care nu aveti o plasa insecte, chiar daca scapati prin alte metode de aceste insecte efectul va fi doar temporar iar in urmatoarea seara se vor intoarce si va vor da aceleasi batai de cap.

Daca va doriti tot ce e mai bun si un sistem modern de protectie impotriva insectelor atunci aceste plase insecte tip plisee sunt cele mai recomandate pentru necesitatile voastre.

Cateva detalii despre plasele insecte tip plisee

Aceste plase insecte tip plisee se preteaza a fi montate atat la ferestre cat si la usi iar avantajul acestora este acela ca nu este necesar sa se demonteze pe timpul iernii. Plasele insecte tip plisee sunt o inventie ultramoderna japoneza de ultima generatie ce vin cu o serie de caracteristici imbunatatite cum ar fi de exemplu structura lor fara pretensionare.

O alta caracteristica importanta a lor este ca aceste plase insecte tip plisee pot fi comandate pe orice tip de dimensiune si nu exista nici un fel de risc asociat.

Interesant la aceste plase insecte tip plisee este modul lor de actionare care se poate realize orizontal, vertical, de la stanga la dreapta sau invers.

De asemenea aceste plase insecte sunt pretabile pentru orice suprafete oricat de mari a fi ele si, puteti opta pentru plase insecte cu un singur canat sau cu doua canate.

Aceste plase insecte datorita caracteristicilor deosebite se pot monta pe orice tip de tamplarie si sunt disponibile in culorile standard de alb sau maro cat si intr-o gama diversificata de culori auxiliare dar si in culori ce imita lemnul. Pentru a sti exact care sunt variantele de culori disponibile, in momentul lansarii comenzii catre noi, puteti sa va informati apeland la una din modalitatile de contact de pe pagina noastra de internet www.reparatiitermopane-pvc.ro unde veti primi toate informatiile necesare de la specialistii nostri.

Avantajele acestui tip de plase insecte

Aceste plase insecte se remarca printr-o rezistenta deosebita, nu contine componente pretensionate si acest lucru din urma face ca actionarea sa fie usoara. In general aceste plase insecte tip plisee reusesc sa satisfaca cu success chiar si cele mai pretentioase asteptari ale clientilor fiind potrivite a fi instalate atat la birou cat si acasa.

Plasa care intra in rama poate sa fie gri sau neagra in functie de preferinte si, daca dupa un anumit timp decideti ca rama nu mai are o culoare corespunzatoare cu dorintele voastre o puteti revopsi.

Fiind unul dintre cele mai moderne tipuri de plase insecte cu siguranta nu veti fi dezamagit de aspectul estetic pe care vi-l ofera aceasta plasa insecte. Pe de alta parte plasa insecte nu va permite patrunderea insectelor in locuintele voastre si astfel veti fi protejati la orice ora indiferent de anotimp.Pe site-ul nostru, www.reparatiitermopane-pvc.ro veti gasi toate informatiile necesare pentru a intra in posesia unei asemenea plase insecte si cu ajutorul specialistilor nostri veti gasi cele mai bune solutii de protectie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *