Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Educatie - Cultura

Într-un parc din Timișoara, câțiva cai au fost lăsați să pască

Patru cai au fost lăsați la păscut într-un parc din Timișoara. Proprietarii au fost amendați de poliție cu 1000 de lei, după această cauză se vor verifica mai multe cazuri care deranlează populația.

„Două persoane au fost sancționate (…) cu 1.000 lei pentru că au lăsat în libertate patru cai, depistați în zonă la păscut”, arată sursa citată.

În ultima săptămână, polițiștii locali au dat 75 de sancțiuni în parcuri, cele mai multe dintre acestea pentru consum de alcool, scandaluri, aruncarea de resturi alimentare și nealimentare pe jos sau pătrundere cu autovehiculele în parcuri.

Polițiștii locali anunță că vor acționa și în continuare în parcuri, dar și în alte zone în care sunt sesizate aspecte care îi deranjează pe ceilalți cetățeni, în condițiile în care numărul persoanelor care frecventează astfel de locații este mare ca urmare a căldurii.

„De asemenea, polițiștii locali atrag atenția celor certați cu legea și cu bunul simț să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea dar și pentru a nu crea disconfort celorlalți timișoreni care merg în parcuri pentru a se relaxa”, arată Poliția Locală Timișoara.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *