Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

magazin mobila tecuci
Casa si gradina

Magazin mobila Tecuci

Marea majoritate a clientilor, atunci cand se decid sa achizitioneze mobilier nou se intreaba care este diferenta intre o mobila ce e produsa la comanda si cea care este produsa in serie.

Specailistii din acest domeniu mentioneaza pe site-urile si in articolele de specialitate ca exista 2 avantaje majore in favoarea productiei de serie comparativ cu productia mobilierului pe comanda, primul dintre acestea fiind acela ca toate piesele mobilierului sunt prelucrate direct pe liniile de productie care functioneaza complet automatizate, in acest fel reducandu-se la minim eventualele greseli de productie, si un al doilea motiv ar fi ca pretul produsului care face parte din mobilierul in serie, este unul mult mai mic, asta pentru ca produse fabricate fiind unele foarte mari, costurile pe care le implica manopera sunt mai mici decat atunci cand se produce un singur model.

Recomandari privind amenajarea

Multi dintre clientii magazinelor de mobila din Tecuci dar si clientii magazinelor din tara, intreaba specailistii inainte sa-si comande mobila cu privire la modalitatea de amenajare a acesteia in camera ce urmeaza sa fi mobilata.
Sistemele modulare oferite de unele dintre magazine permite o libertate destul de mare in alegerea diferitelor combinatii.

O rezolvare spre exemplu, pentru o camera de tineret care are si mansarda pentru aceasta camera de mansarda este aceea a utilizarii corpurilor de la un sistemul office, fiind denumit sistem office insa acesta putand sa se asorteze si sa creeze ambianta in orice alt tip de incapere, avand si avantajul ca se poate vinde module, in magazinele de mobila din Tecuci .

Deasemeni, pentru o astfel de camera clientul poate sa achizitioneze si un pat de la un alt tip de mobilier, de dormitor, dar si un dulapul cu patru usi ce poate sa faca parte dintr-o alta gama.

La aceste magazine, componentele dormitoarelor pot sa fie vandute si separat, in acest fel putand sa fie combinate tinand cont de conditii specifice cum ar fi spatiu, necesitatile dar si bugetul precum si in functie de care este ambientarea estetica recomandata a componentelor dormitoarelor .

Unii dintre clienti se adreseaza magazinelor de mobila din Tecuci cu intrebari legate de productia mobilierului la comanda, insa in marea lor majoritate, aceste magazine apartin fabricilor care executa mobilier la comanda.

Tipuri de mobilier recomandat de specialisti

Specialistii recomanda clientilor spre exemplu, corpurile ce fac parte din diverse game renumite in mobilier insa si in functie de materialul din care sunt fabricate, respectiv din cires, stejar, etc, tinand cont de conditiile extetice dar si de functionalitate mentionate de fiecare client in parte

In cazul in care mobila achizitionata se doreste a fi montata de catre client, atunci in plus fata de modalitatile de montaj specificate pe etichetele fiecarei piese de mobilier, specailistii va stau la dispozitie atat online cat si telefonic sau cu recomandari facute direct in magazin.

Clientii pot deasemeni sa achizitioneze si doar o parte dintr-o gama dorita de mobilier fie pentru ca dimnsiunile ii cer acest lucru fie pentru ca o pot asorta cu o alta parte dintr-o gama cu care se potriveste.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *