Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Motoare electrice cu inverter incorporat, doar prin Facility Distrib

Facility Distrib, important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de motoare electrice cu inverter incorporat. Acestea se bucura de cele mai noi tehnologii in domeniu si pot fi achizitionate la preturi competitive, unice pe piata de profil din Romania.

Facility Distrib asigura motoare electrice pentru utilaje industriale de la A la Z. Printre motoarele comercializate se numara cele monofazate si trifazate dar si cele prevazute cu inverter. Motoarele sunt proiectate conform celor mai stricte rigori in domeniu si asigura cele mai bune conditii de functionare, un randament crescut utilajelor si implicit, cresterea productivitatii in sectorul industriale.

Si pentru ca doreste sa vina in intampinarea clientilor cu servicii complete, Facility Distrib asigura, inclusiv servicii de consiliere in alegerea corecta a motoarelor, echipamentelor si consumabilelor industriale. Pe scurt, ai garantia unei investitii avantajoase si de durata pentru afacerea ta!

Motoare electrice cu inverter incorporat-Tehnologii din noua generatie!

Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in energie mecanica. Avand incorporate o gama variata de puteri, motoarele electrice sunt utilizate in cadrul multor aplicatii, printre care: motoare pentru componente electronice, actionari electrice de puteri foarte mari (locomotive, pompe, macarale, etc.).

In functie de numarul fazelor in care functioneaza, motoarele electrice se clasifica in: motoare monofazate (frigider, masina de spalat, aparat aer conditionat si alte echipamente electrice casnice) si motoare trifazate (des intalnite in aplicatii industriale).

Tehnologia inverter, o inovatie de ultima ora!

Motorul inverter se bucura de o multime de avantaje. Primul din acestea este, fara doar si poate, eficienta energetica si randamentul superior fata de un motor clasic. Un echipament prevazut cu tehnologie inverter nu doar ca ofera performante net superioare celor traditionale ci asigura si o durata mult mai mare de viata motorului si implicit echipamentului.

Cand spui motoare electrice cu inverter incorporat spui automat: economie (scaderea consumului de energie electrica), functionare silentioasa si fiabilitate crescuta in timp. Pe scurt, un motor cu inverter incorporat asigura randament maxim echipamentelor, rezistenta desoebita dar si durabilitate.

De ce faci economie cu tehnologia inverter? Simplu: prin tehnologia inverter se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului, fapt ce garanteaza un consum scazut de energie. In plus, compresorul prevazut cu tehnologie inverter este si mult mai silentios.

Tehnologia inverter este deja foarte populara in randul aparatelor conditionate si a frigiderelor din noua generatie.Datorita particularitatii sale, tehnologia inverter permite asigurarea unui randament mai bun al aparatelor pe functie de incalzire iarna.

In concluzie, Inverter este o tehnologie noua, tehnologie ce are drept rezultat un consum mult mai mic de energie al echipamentelor electrice, inclusiv o functionare mai fiabila si o durata de viata extinsa.

Afla tot ce te intereseaza in materie de motoare electrice cu inverter incorporat din oferta Facility Distrib. Din oferta firmei bacauane mai poti opta pentru: rulmenti, uleiuri si vaselina, filtre, furtunuri, benzi transportoare si accesorii, snururi, tabla gaurita, scule, compresoare si piese de schimb, motoare si multe alte produse destinate sectorului industrial si nu numai.

Pentru a consulta intreaga oferta de motoare electrice cu inverter este suficient sa accesezi www.facilitydistrib.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *