Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mutari mobila bucuresti
Servicii

Mutari mobila Bucuresti si obiecte de valoare

Dupa cum se cunoaste, in Bucuresti exista multi posesori de proprietati imobiliare extinse, din care, majoritatea sunt vile de mari dimensiuni. Sunt situatii in care posesorii de astfel de vile doresc sa se relocheze in alta locuinta de acest gen intr-o zona mult mai linistita sau, chiar mai mare. Professional Movers intelege aceste nevoi, si prin intermediul serviciului de mutari mobila Bucuresti venim in ajutorul dumneavoastra cu promptitudine, calitatea serviciilor, dar si prin eficienta. Dupa cum se stie, in situatiile unei mutari mobila Bucuresti de acest gen, pot aparea diferite provocari, cum ar fi prezenta unui pian, sau a unei statuiete ce trebuiesc relocate. Provocarea sta in faptul ca acest gen de obiecte nu pot fi demontate in vederea transportului, iar tocmai din acest motiv, este necesara gasirea unei solutii pentru a putea transporta in deplina siguranta respectivul bun.

Un serviciu de mutari mobila Bucuresti de calitate

In acest gen de mutari mobila Bucuresti, unde exista corpuri masive de mobilier, sau obiecte masive, cum ar fi un pian, mobilerul sculptat din mobilier masiv sau alte obiecte extrem de valoroase, atentia ce trebuie oferita manipularii si transportului acestui gen de obiecte este una speciala. Tocmai pentru ca noi suntem singurii ce pot oferi nivelul de experienta si profesionalism necesar pentru astfel de mutari mobila Bucuresti, avem foarte multe solicitari de aceasta natura.

In primul rand, cand vine vorba de obiecte extrem de valoroase si voluminoase, reprezentantul departamentului de logistica este cel care, alaturi de client, decide maniera de pregatire pentru transport. De asemenea, coordonarea echipei de mutari mobila Bucuresti este esentiala. Protejarea in timpul manipularii si a transportului acestor obiecte de valoare este esentiala. Astfel se alege cea mai buna maniera de protectie, fie prin foliei cu bule de aer sau prin placi antisoc din burete special. In cazul tablourilor de valoare, cea mai buna metoda de protectie este imbracarea acestora in folii de protectie si introducerea lor in cutii cu protectie antisoc.

Mutari mobila Bucuresti in deplina siguranta

In cazul obiectelor voluminoase sau grele, se cauta cea mai buna metoda de protejare. Fie ca vorbim de plasarea acestora pe o platforma de transport sau cricuri hidraulice de manipulare, incercam tot posibilul ca in timpul manipularii acestor bunuri de catre echipa de mutari mobila Bucuresti sa eliminam orice risc. De asemenea, fie prin intermediul clauzelor contractuale, sau chiar prin incheierea unor polite de asigurare, oferim garantia sigurantei bunurilor clientului.

In concluzie, putem spune ca atunci cand vorbim despre mutari mobila Bucuresti de acest gen, niciodata nu putem sti de dinainte la ce vom avea de relocat. Fie ca vorbim de obiecte de arta, mobilier sculptat sau chiar si statui, toate fac din orice solicitare o experienta si o provocare prin care noi reusim sa ne demonstram profesionalismul si calitatile superioare ale echipelor noastre de mutari mobila Bucuresti.

Siteul nostru, www.professionalmovers.ro este locul de unde ne puteti contacta pentru a afla toate detaliile de care aveti nevoie, dar si pentru a solicita oferte sau calcule preliminarii ale costurilor de mutare. De asemenea, pentru perimetrul capitalei si a imprejurimilor, oferim si servicii de mutari mobila Bucuresti in regim non-stop!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *