Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Publicitate online Servicii Tehnologie

Nu uita sa-ti faci reclama folosind imprimari serigrafice!

Campaniile de promovare din ultimii ani au luat o amploare deosebita. Branduri puternice au fost create si sustinute cu diverse strategii de marketing. Imaginea companiei si vizualizarea intensa a logo-ului s-au dovedit a fi instransa legatura, astfel ca un nou procedeu a fost din ce in ce mai raspandit: imprimari serigrafice.

Consolidarea imaginii unui produs prin imprimari serigrafice

Campania de marketing cuprinde diverse politici de strategie, de la afise, panouri, reclame la radio sau tv, reclame in ziare sau alt tip de presa, reclame pe autobuze sau in alte diverse medii, care mai de care mai noi ca idee, mai interactive cu publicul si mai apropiate de client. Campaniile online sunt un alt canal important deloc de neglijat in aceasta era a vitezei si a internetului.
Toate au ca scop cladirea si intretinerea unei imagini profesioniste, atractive si orientate catre client pentru o anumita firma. Vizualizarea cat mai des posibil a logo-ului sau a unei imagini reprezentative pentru un produs anume este foarte la indemana si se poate realiza in diverse moduri. Prin imprimari serigrafice asiguri o identitate vizibila pentru un produs sau serviciu. Este foarte usor sa tii minte un produs astfel promovat si cel mai important pentru afacerea respectiva, atunci cand ai nevoie de ceva din domeniul respectiv iti aduci aminte cu usurinta de furnizorul pe care l-ai vazut atat de des.
De exemplu, vine un electrician de la o firma si iti schimba tot sistemul electric din casa. Esti foarte multumit de serviciile prestate. Electricianul vine in fiecare zi la lucru imbracat intr-o salopeta imprimata cu logo-ul firmei pe care o reprezinta si cu site-ul ei. Astfel, vecinii il pot vedea si ei si pot retine numele firmei pentru nevoile lor viitoare.

Pentru ce produse poti apela la imprimari serigrafice?

Este atat de la indemana sa te promovezi, daca ai grija de angajatii tai si de imaginea pe care ei o transmit. Fie ca alegi sa imprimi tricouri, sepci, salopete, umbrele, veste, echipamente de protectie, toate creeaza o unitate pentru client, care vor vedea o firma profesionista si angajati specialisti. Si pentru angajati, aceste imprimari serigrafice le dau incredere in munca lor si in angajator.
Imprimarea serigrafica poate fi folosita si pe suprafete netextile, precum hartia autocolanta, agende, calendare, carti de vizita, dar si pe diverse obiecte din plastic, gen produsele de papetarie precum pixuri, diverse suporturi de birou pentru creioane sau pentru carti carti de vizita. Se poate imprima si pe material ceramic, diverse cani de exemplu sau metalic, cum sunt canile termoizolante.

Poti alege orice text sau imagine, in orice culori si apoi alegi materialul de imprimat serigrafic.
Daca vrei sa un panou textil cu logo-ul firmei poti apela la cei de la Gipsi Impex, unde se fac imprimari serigrafice pe suprafete de pana la 1 x 1 m. Firma ofera tot felul de servicii strans conectate cu actiunile de promovare pe care le poate incepe o firma. Pe langa imprimari serirafice, cei de la Gipsi se ocupa si de crearea sitelor serigrafice necesare. De asemenea, o imprimare serigrafica poate fi completata cu servicii de tampografie, print digital, transfer termic, decupare cu cutter plotter-ul sau gravura. Detalii despre cum poti folosi serigrafia pentru promovarea afacerii tale, gasesti aici: http://www.gipsi.ro/serigrafie.php.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *