Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cablu FTP cu sufa – livrare rapida de la Castel Distribution

Firma ta de cablu/TV are nevoie de cele mai bune echipamente pentru a furniza servicii de calitate clientilor! O asemenea investitie este absolut necesara pentru pastrarea si fidelizarea lor, de altfel! Tocmai de aceea, firma Castel Distribution iti vine in ajutor cu o oferta foarte buna la cablu FTP cu sufa!

Cablu FTP cu sufa – pentru profesionisti

In momentul in care semnezi cu clientii un contract de furnizare de servicii, iti iei angajamentul ca, in schimbul unei plati efectuate lunar, le vei pune la dispozitie ceea ce iti solicita. Pentru acest lucru ai nevoie si de personal specializat, si de echipamente de buna calitate. In caz contrar, apar nemultumirile, reclama negativa, contractele reziliate si, bineinteles, scade numarul clientilor. Ca sa nu fii pus niciodata intr-o asemenea situatie, investeste in echipamente! Societatea Castel Distribution iti livreaza cablu FTP cu sufa.

Ce este acesta? Ei bine, e un cablu normal de transmisie date pe o distanta mai lunga, dar cu masuri de protectie suplimentara. FTP este prescurtarea de la Foiled Twisted Pair si inseamna cablu cu perechi rasucite in folie. Cu alte cuvinte, are niste conductori care sunt protejati cu o folie exterioara. Aceasta are rol si de conductor de impamantare si e prevazuta cu o sufa in plus.

In oferta Castel Distribution vei gasi cablu FTP cu sufa de mai multe feluri, din care poti alege modelul care iti trebuie. Cel cu sufa Q5+ e gri, are 8 fire de cupru si se vinde doar la tambur (tamburul are 305 metri). Sufa are manta din polietilena. Cablul FTP cu sufa Well, in schimb, se vinde la rola (are tot 305 metri).

Despre cablu FTP cu sufa – pe scurt

Inainte de a cumpara produse pentru firma sau inainte de a-ti deschide o afacere in domeniul transmisiilor de date, este bine sa te documentezi cu privire la toate echipamentele de care ai nevoie. Iata cateva informatii pe scurt despre cablu FTP cu sufa:

– sufa este un fir metal cu o dimensiune transversala foarte mica;

– este flexibil. Tocmai de aceea e recomandat spre a fi folosit in mediul extern, acolo unde face fata cu brio la vant puternic, precipitatii abundente, temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate;

– rezistenta lui este data si de sufa fabricata din otel galvanizat;

– sufa are rol de sustinere mecanica;

– nu este incadrat in standardul ANSI/TIA/EIA-568-A.

Castel Distribution – distribuitor de echipamente de calitate

Firma Castel Distribution are o vechime de aproximativ 13 ani in distribuirea de instalatii pentru segmentul retail, rezidential si industrial (si de talie mica, si de talie mijlocie).

In oferta vei gasi: cabluri de mai multe feluri (inclusiv, cablu FTP cu sufa), corpuri de iluminat, acumulatori, LED, jgheaburi metalice, sigurante, echipamente pentru retelistica, surse de iluminat, lucruri necesare pentru telefonia fixa, fibra optica, instalatii termice, instalatii electrice etc.

Da comanda de cablu FTP cu sufa de la firma Castel Distribution! Pentru mai multe detalii, suna la unul din numerele de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr. 14

Telefon: 0722.995.519, 0730.507.835

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *