Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Oferte imbatabile de acumulatori auto pe Piese-auto.ro

Ne place sa mancam sanatos, sa ne imbracam bine si sa aratam minunat. Mereu alegem cele mai bune produse pentru noi. Nu uitati, insa, ca si masina personala are nevoie de aceeasi grija. Nu, nu conteaza doar culoarea, cum ar crede unele doamne, ca si mine la inceput de drum. In caz de reparatii sau piese de schimb, obligatoriu trebuie sa apelam la profesionisti. Iar in ceea ce priveste oferta de acumulatori auto putem apela cu incredere la Piese-auto.ro, un site usor de vizitat, cu oferte clare pentru fiecare produs.

Masina ne tine in siguranta, daca proprietarii ii ofera cele mai bune produse de intretinere, in caz de nevoie. Seamana un pic cu tratamentele de la spa, doar ca intretinerea masinii este mult mai importanta, vitala in unele cazuri si absolut necesara pentru toate cazurile.

Ce este util sa stim despre acumulatori auto

Ma adresez in special doamnelor care sofeaza. Unele informatii este bine sa le cunoastem si noi, femeile de la volan, pentru a face alegeri inteligente si cand vine vorba de mecanica auto.

Ca informatii generale, atunci cand ai nevoie de acumulatori auto poti retine ca acumulatorii potriviti masinilor pe benzina sunt mai mici ca si amperaj, in timp ce un motor diesel necesita acumulatori cu amperaj mai mare. Masinile produse in ultimii ani au in plus o functie suplimentara care prelungeste viata acumulatorilor auto. Este vorba de o functie stop & go, foarte utila in traficul urban, care optimizeaza functionarea motorului in timpul drumurilor prin oras. Functia s-a dovedit utila la drumurile cu opriri dese, cum ar fi opririle la semafor, cand se permite masinii sa porneasca de mai multe ori fara descarcare. Un acumulator bun, chiar descarcat, se incarca la loc, o data pornit motorul.

Oferta de acumulatori auto disponibila online, pe www.piese-auto.ro

Pe Piese-auto.ro, la sectiunea Acumulatori sunt prezentati mai multi acumulatori auto din gamele Varta, Banner, Bosch si Exide. Fiecare model este insotit de detalii, poza si pret. Intreaga oferta de acumulatori, se regaseste aici: https://www.piese-auto.ro/acumulatori-auto/category/1.html#focus.

Acumulatorii auto Varta sunt des intalniti si la masini mai mici, cum ar fi un Citroen C3. Ei s-au dovedit a fi o buna alegere si functioneaza perfect chiar in conditii extreme. De exemplu, utilizatorul auto poate uita farurile peste noapte aprinse sau poate uita casetofonul pornit, cazuri in care exista riscul de a avea nevoie de tractare sau de ajutor la pornire. Cu acumulatorii Varta poti depasi acest risc. Chiar dupa o noapte in care casetofonul a ramas pornit, masina porneste fara nicio problema de dimineata. Aceasta este o intamplare reala si dovedeste ca un acumulator bun, se incarca imediat la pornirea motorului chiar in cazurile in care a fost solicitat o perioada mare de timp.

Acumulatorii Banner se bucura de asemenea de o reputatie foarte buna pe piata. Durabili si fiabili, ei sunt recomandati la o gama larga de marci de masina. Eu i-am intalnit pe un Ford Focus, iar proprietarul era foarte multumit de carcateristicile lui.

Daca tot vizitezi site-ul www.piese-auto.ro, nu rata sectiunea de Oferte & Reduceri, disponibila chiar pr prima pagina!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *