Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

usi de sticla
Arhitectura - Constructii

Usi de sticla

Usile de sticla ce sunt securizate, sunt cele care in momentul acesta impun o adevarata tendinta care e moderna si actuala in privinta decorarii spatiului din interiorul unui birou sau al locuintei oricui. Folosind usile de sticla se poate utiliza si mai mult lumina naturala incluisv acolo unde ea este ceva mai redusa. In acelasi timp, utilizarea usilor acestea au dau spatiului nota de eleganta insa si utilitate si deasemeni stil. Varietatele de usi se pot gasi pe piata si acestea cuprind de la usi glisante , batante, avand actionare manuala, chiar si usi automate si usi mate, clare , ajungand pana la usi colorate ori personalizate cu diverse siglele sau logo-uri dorite.
Pot fi facute de catre firmele de specialitate incluisv compartimentari cu ajutorul sticlei , iar avantajele compartimentarilor pot fi :

-Personalizarea facuta asupra constructiilor ce se obtine amenajand spatiului, aceasta amenajare fiind facuta intr-un stil futurist si deasemeni modern;
-Un termen al executiei care e scurt, in comparatie cu timpul de executie la aplicarea tehnicelor care sunt clasice utilizate in compartimentare;
-Mentinerea unei iluminari care sa fie cat mai naturale e posibil.

Sticla folosita pentru aceste usi de sticla securizata e in general importata iar acest lucru inseamna ca toata garantia calitatii acestei sticlei e data de catre acesti producatori.

Feroneria utilizata este si aceasta in general importata chiar de la firme care au experienta si un bun renume in acest domeniu.
Usile batante au un anumit design atractiv si in acelasi timp, un aspect modern, au un sistem al prinderii de o buna calitate, fiind ideale in cazul spatiilor publice, acolo unde exista un trafic intens si in cazul locuintelor private. Acesta usi batante se gasesc in cadrul magazinelor de specialitate si deasemeni in cadrul combinatiilor cu pereti ce sunt deasemeni, din sticla.

Nu trebuie sa uitam ca avantaj folosirii acestor usi batante este faptul ca acestea au o anumita usurinta in cadrul utilizarii lor.
Firmele specializate, daca vom apela la acestea, vom vedea ca pot sa execute si usi batante ce sunt din sticla si pot sa fie personalizate, asa dupa cum ne dorim , pentru a face fata la orice proiect avem in minte.

Usile de sticla securizata – www.studio-vitralii.ro ori cele care sunt din sticla laminata pot sa aiba diverse grosimi, ele variind de la 8 la 12 mm si deasemeni pot sa fie gasite in cadul gamelor variate ale finisajelor si ale culorilo, sub forma si deasemeni sub denumirea- sticla float clear, sticla ultraclara, sau colorata in masa , avand culorile gri/bronz/verde, este sablata chimic sau este laminata cu o folie alba/mata sau din sticla colorata, avand un anumit model sau inclusiv printata.

Accesoriile ce se utilizeaza in cazul montajul facut al unei usi batante e important sa fie si ele de calitatea cea mai buna si potrivite din punctul de vedere al utilitatii si al bugetului, din acest motiv, usile batante pot avea sisteme pivotante cu amortizor hidraulic ce va fi fixat in pardoseala, sau sisteme ce au o prindere laterala direct pe perete, ori anumite sisteme cu o prindere pe sticla.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *