Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

panouri radiante cu infrarosu
Casa si gradina

Panouri radiante cu infrarosu-Cea mai buna investitie in sezonul rece. Afla de ce!

Acum cand iarna si-a intrat in drepturi, nu lasa gerul de afara sa-ti afecteze confortul din camin. Asadar, daca vrei ca frigul sa nu te ia prin surprindere, oritenteaza-ti atentia spre un sistem de incalzire ingenios, econom si estetic. Si nu..nu facem referire la clasicele centrale pe gaz si lemn si nici la calorifere electrice, ci la o solutie de ultima generatie: panouri radiante cu infrarosu- cel mai ieftin si economic mod de a incalzii spatii mari!!

Despre panouri radinate cu infrarosu este suficient sa stii doar atat: asigura un confort sporit chiar si in spatii de mari dimensiuni (biserici, hale si locuinte), are efecte benefice asupra organismului uman, sunt extrem de sigure deoarece nu lucreaza cu lichide sau abur sub presiune (deci nu exista risc de explozii sau incendii), si nu in ultimul rand, sunt 100% ecologice !
Daca vrei sa te convingi singur de avantajele unor panouri radiante inflarosu nu-ti ramane decat sa consulti oferta unui specialist in domeniu: Panouri Radiante cu Infrarosu, magazinul onlince ce-ti pune la dispozitie o gama completa de panouri radiante cu infrarosu, la preturi competitive.
Cu www.panouriradiante-infrarosu.ro este la un singur click distanta de cea mai moderna solutie pentru confortul de acasa.

Panouri radiante cu infrarosu-O investitie avantajoasa, cu beneficii atat pentru confort cat si pentru sanatate

Caloriferele electrice si centralele sunt istorie! Azi, tehnologia aduce in prim-plan echipamente capabile sa ofere un randament termic aproape de perfectiune.
Din categoria celor mai eficiente investitii pe timp de iarna se numara si panourile radiante cu infrarosu, adica corpuri de incalzire care transforma energia electrica in doua componente: caldura radiata si caldura convectiva.
De stiut este faptul ca, panourile cu unde infrarosii functioneaza pe acelasi principiu cu cel dupa care soarele incalzeste pamantul prin intermediul undelor elecromagnetice (invizibile ochiului uman). Mai exact, aceste panouri au la baza tehnologia razelor infrarosii, a ionilor negativi si nanosilver.
Din oferta noastra poti opta pentru panouri radinate cu infrarosu SUNJOY, panouri care te vor ajuta sa faci economii majore pe timpul sezonului rece.

Efecte terapeutice dovedite

Panourile radiante cu infrarosu nu asigura doar confort si economii, ci si o stare de bine. Si nu sunt povesti, toate efectele terapeutice fiind dovedite cu teste si analize. De exemplu, un astfel de panou echilibreaza tensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sanguina, intareste sistemul imunitar, amelioreaza durerile reumatice si usureaza respiratia.
De asemenea, panourile radiante cu infrarosu SUNJOY ajuta la eliminarea metalelor grele din organism si previne aparitia diverselor boli geriatrice, incetinind, totodata, fenemenul de imbatranire. Pe scurt, nicio alta tehnologie nu a combinat atat de armonios confortul cu sanatatea.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *