Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

hidroizolatii terase
Casa si gradina

Pentru ce sa optam asupra unei hidroizolatii terasa

De cele mai multe ori, optarea pentru asemenea hidroizolatii terasa poate fi benefica teraselor circulabile sau cele de bloc. Pentru cele curculabile, cu siguranta va ganditi la aerul proaspat de care va bucurati indiferent de anotimp.

Iar pentru a va putea folosi si bucura de spatiul pe care il aveti si a putea beneficia de o imagine exceptionala, cu siguranta aceste hidroizolatii terasa o sa va ajute sa aveti grija la infiltratiile din mediul inconjurator sau chiar a condensului si a mucigaiului. Pentru ca atunci cand sunt diferente de grade, pot aparea asemenea lucruri chiar si la suprafata terasei, nu numai la interior. Fiind vorba despre o terasa, trebuie sa luam in calcul optarea acestor hidroizolatii terase, pentru ca ele trebuie sa fie facute cu o precizie perfecta. Seria aspectelor si factorilor pentru proiectarea terasei trebuie sa prevada o foarte buna aerisiere a ei pe intreaga suprafata.

Cum se realizeaza hidroizolatia pentru terasa?

O astfel de hidroizolatie terasa consta in membranele armate care au o impaslitura de fibre de sticla care ofera o stabilitate dimensionala si o tesatura poliesterica care are o rezistenta la rupere. Odata realizat un astfel de hidro- termosistem al terasei, o sa puteti stii ca este in siguranta in fata intemperiilor.

Astfel de hidroizolatii pot sa se faca si cu membrane bituminoase elastice care pot fi compatibile pe mai multe structuri, cum ar fi si cele grele din beton a acoperisului. Ele se mentin compacte.Avantajul unei asemenea hidroizolatii terase este reprezentat de catre sistemul stratificat pentru terasa circulabila facand ca aerisirea si curculatia libera a vaporilor la intalnirea cu placa de sub membrane, astfel incat sa nu se umfle pentilele care au fost create.

Hidroizolatie terasa: sape mecanizate sau manuale?

Odata ce optati pentru asemenea hidroizolatii, trebuie sa alegeti intre sapele mecanizate sau manuale deoarece ele se pot arma doar cu fulgi reprezentati din fibra de plastic, printr-un amestec de a evita perforarea ei.
In prealabil, pentru asemenea hidroizolatie terasa se aseaza o folie de plastic pentru a o separa de catre sapa flotanta pentru a avea un coeficient de dilatare diferit, iar izolatia sa fie oarecum independenta. Pentru a oferi o protectie membranei ajutatoare pentru hidroizolatie trebuie sa se poata realiza o gama variata de pietre care sunt asezate flotant sau chiar de o pardosea de lemn, putand sa va ofere si posibilitatea de reamenajari de cate ori doriti.

Finisajele ajutatoare pentru hidroizolatia terasa

O astfel de hidroizolatie terasa trebuie sa beneficieze de unele finisaje care se pot face cu ajutorul gresiei asezate chiar pe un strat de sapa, sau o pardosea tip deck care permite inaltarea in forma dreapta a nivelului terasei.
Pentru mult mai multe detalii si informatii despre placa de beton, pardoselile sau chiar modul in care se realizeaza astfel de hidroizolatie terasa le gasiti chiar pe www.mincon.ro.
Tot acolo o sa gasiti un numar de telefon si adresa noastra, asta in caz ca doriti sa ne vizitati pentru a purta o discutie fata in fata mult mai amanuntita.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *