Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Pentru ziduri puternice alege boltari de la Sigicom

Atunci cand construim un zid principalul lucru care ne intereseaza este ca acesta sa fie cat mai rezistent. La fel de important este ca manopera sa fie usoara si costurile, accesibile. Uneori suntem pusi in situatia de a construe un zid cat mai rapid. In astfel de momente ne sunt de mare folos materialele care ne usureaza munca. In aceasta categorie intra boltarii pentru zidarie.

Ce sunt boltarii pentru zidarie?

Betonul e un amestec de ciment, apa, nisip si pietris care dupa ce se ususca se transforma intr-un material foarte rezistent care se foloseste in constructii.

Pentru ridicarea unui zid se folosesc in mod obisnuit caramizi, placi din beton celular autoclavizat (BCA) sau boltari. Boltarii pentru zidarie sunt forme prefabricate din beton folosite pentru ridicarea zidurilor. Daca aveti nevoie de boltari pentru constructia unui rapida a unui zid rezistent puteti sa achizitionati astfel de produse de la firma Sigicom din Bistrita. Specializata in productia de semifabricate din beton, compania colaboreaza de peste 14 ani cu numeroase firme de constructii si cu specialisti si din acest domeniu.

Ridicarea unui zid cu boltari este atat de usoara, incat poate fi facuta si de catre o persoana care nu are multa experienta in domeniul constructiilor.

Montarea boltarilor pentru zidarie

Montarea boltarilor pentru zidarie se face dupa ce a fost terminata fundatia si dupa ce au fost facute toate lucrarile de hidroizolatie specifice fundatiei. Se stabilesc golurile din zidarie, acestea fiind in general cele in dreptul carora vor fi plasate usi. Inainte sa fie construit zidul va fi turnat mortarul si va fi nivelat cu mistria. Boltarii trebuie sa fie asezati cu partea perforata in jos. Pentru aliniere se foloseste un ciocan din cauciuc sau din lemn. Pentru verificarea alinierii boltarilor pe verticala se foloseste firul de plumb, iar pentru verificarea alinierii pe verticala se foloseste ata de constructii.

Avantajele folosirii boltarilor din beton pentru ridicarea zidurilor

Pe langa economiile de timp si de bani pe care le faceti daca alegeti acest tip de zidarie, daca achizitionati boltari de la firma Sigicom aveti garantia ca sunt de foarte buna calitate. Compania foloseste pentru producerea lor o vibropresa apartinand marcii franceze Brouiller. Modelul este MMH4P si foloseste un sistem hidraulic. Vibrocompactarea face ca boltarii sa fie foarte rezistenti.

Boltarii pentru zidarie produsi de Sigicom sunt disponibili in trei dimeniuni: 500x100x200 de milimetri, 500x200x200 de milimetri si 500x250x200 de milimetri. Compania produce si boltari pentru fundatie. Acestia sunt disponibili in dimeniunile 500x200x200 de milimetri, 500x250x200 de milimetri, 500x330x200 de milimetri si 250x250x200 de milimetri.

Boltarii pentru zidarie se folosesc frecvent pentru constructia depozitelor, a magaziilor, a fermelor, a cramelor, a beciurilor, a zidurilor exterioare si interioare, a gardurilor, a halelor si a garajelor. Montarea lor nu necesita elemente ajutatoare.

Zidurile din boltari asigura o buna izolatie fonica. Boltarii au greutate mica, ceea ce ii face usor de manipulat atat in timpul transportului, cat si in timpul constructiei unui zid. Costul mic de productie se reflecta in pretul mic al boltarilor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *