Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

plante ornamentale
Casa si gradina

Plantele ornamentale infrumuseteaza casa mereu

Daca ati ramas in pana de idei in ceea ce priveste designul interior sau exterior, puteti opta pentru plantele ornamentale, care sunt cu siguranta o alegere foarte buna. Sunt benefice pentru sanatatea noastra, dar sunt si estetice in casa, la birou, la scoala sau in magazine. Sunt de asemenea frumoase si plantele de exterior: in gradini, curti, pe strada sau parcuri. Pentru a vedea sortimentele de plante ornamentale destinate interiorului sau exteriorului, puteti accesa: www.pepiniera-pinus.ro.

Varietatea plantelor ornamentale

Printre plantele ornamentale intalnim plantele ornamentale prin frunze, prin flori si exotice. Plantele ornamentale cu frunze sunt esentiale pentru exterior, intrucat curtea casei sau a blocului este un loc perfect pentru o gura de aer proaspat si pentru a medita si a ne relaxa mintea si sufletul. Dintre plantele ornamentale prin frunze, putem alege bonsai din ficus, dieffenbachia, coleus-urzicuta, filodendron, bambus, echeveria sau dracena. De asemenea, putem alege din varietatea plantelor ornamentale prin flori, cum sunt gardenia, bujorul, lotusul subtropical, steaua craciunului, amarzllis sau altele. Acestea sunt pefecte pentru decoraraea interiorului. Atat a camerelor, cat si biroului sau hotelelor.

Ingrijirea plantelor ornamentale

Fiecare specie de planta prefera un anumit tip de mediu in care sa se dezolte, o anumita tempertura, iar in ceea ce priveste udarea, fiecare sortiment de planta prefera o anumita cantitate de apa. Este foarte important sa respectam pasii si regulile pe care planta le cere. Aceste instructiuni le gasim fie pe internet, fie in carticica cu instructiuni care vine la pachet cu planta ornamentala.

Sfaturi utile privind iubirea fata de plantele ornamentale

Plantele de interior sunt cele mai rasfatate si iubite, de aceea si grija este pe masura. Avem tendinta de-a folosi produsele cele mai calitative pentru ingrijirea acestora. Pentru a le vedea mereu frumoase si sanatoase, trebuie respectate niste reguli de baza, cum ar fi faptul ca: ghivecele trebuie pozitionate cu atentie, nu trebuie pozitionate in incaperi slab luminate, plantele de interior care iubesc soarele prefera sudul si vestul, exista plante de interior care iubesc umiditatea, asadar trebue pozitionate in locuri care le multumesc si le ajuta in dezvoltare, de regula in baie. Plantele ornamentale de interior trebuie amplasate departe de calorifer sau de aerul conditionat, ele adora sa fie pulverizate cu apa, iar in ceea ce priveste fertilizarea, aceasta trebuie aplicata cu moderatie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *