Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

produse apicole
Casa si gradina

Produsele apicole – sanatate curata

Pe vremuri bunicii nostril traiau si produceau numai produse natural. In schimb in zilele noastre, suntem inconjurati numai de produse contrafacute, pline de chimicale si foarte multe E-uri. Produsele pe care le vedem in magazine, nu sunt intotdeauna chiar naturale asa cum scrie pe eticheta. La mare cautare sunt produsele apicole. Produsele apicole sunt produse exclusive natural fabricate de catre albinute in mare parte si cu un mic ajutor din partea oamenilor. Sunt produse natural, care au un beneficiu asupra sanatatii umane si in acelasi timp o alternative de a manca cat mai bio.

Faimoasa miere, mult ravnita in zilele noastre pentru proprietatile ei. Mierea de albine este un produs suta la suta natural, cat timp il cumperi de la persoane autorizate care au certificate de autenticitate al produsului. Crescatorii de albine, aloca o ingrijire deosebita stupilor, acele “cutii” in care sunt adapostite micile” fermiere” care lucreaza si zi si noapte pentru a produce cat mai multa miere. Mierea este unul dintre produsele apicole des intalnite printre rafturile magazinelor. Mierea poate fi de mai multe feluri in functie si de zona in care sunt amplasati stupii. Probabil ai vazut de multe ori foarte multi stupi in vecinatatea unui lan de floarea soarelui, poliflori sau chiar salcami si tei.

Produse apicole – exemple sanatoase

Cu toti stim ce putem obstine cu ajutorul albinilor. Printre produsele apicole se pot numara : mierea de albine( salcam, tei, floarea soarelui, poliflori), polen, propolis, laptisor de matca, pasture, apilarnil, faguri de miere, capacele. Produsele apicole au mai multe intrebuintari in viata unui om. Mierea, de exemplu, o poti manca pur si simplu sau o poti folosii impreuna cu alte produse la fabricarea unei masti de par natural care ajuta parul sa devina mai sanatos, afectat de factorii din jur. Cercetatorii au descoperit ca , mierea folosita ca si indulcitor in ceaiuri, cafele fierbinti poate dauna sanatatii. Ea trebuie folosita in lichide reci sau cel putin caldute, nu fierbinti. Poate exista si miere toxica provenita de la polenul florilor toxice. Toxicitatea florilor cu prezinta un pericol pentru albine, dar pentru oameni da. Mierea toxica sau mierea nebuna cum I se mai spunea inainte a fost folosita si ca drept arma impotriva armatei otomane.

Produsele apicole sunt o adevarata binecuvantare data de natura noua, oamenilor. Majoritatea oamenilor sunt mari consumatori de produse apicole de aceea si cerintele lor cresc. Sunt putine magazine sau site-uri care sunt experti in produse apicole. De aceea, pentru cele mai bune produse te invit sa accesezi site-ul www.pronapic.ro , un site specializat in produse apicole, cu grad inalt de siguranta si certificate care sa ateste originalitatea produselor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *